Acasă Politica Flutur sustine ca USL se amageste ca primari ai PDL vor pleca...

Flutur sustine ca USL se amageste ca primari ai PDL vor pleca din partid


Intră acum și în grupul de

Este „o amăgire” a celor din USL că primarii PDL vor părăsi partidul, a declarat vineri preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, referitor la declaraţiile făcute, cu o zi înainte, de senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza. Întrebat într-o conferinţă de presă câţi primari PDL din judeţul Suceava au plecat din partid, Gheorghe Flutur a răspuns: ”Au plecat trei. La băi, să se trateze”.

Senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că barca lui Traian Băsescu începe să se scufunde şi a constatat că acesta este părăsit de oamenii care îl susţineau, primii care se repliază fiind primarii.



Senatorul PSD a spus că, în urmă cu patru ani, a stabilit candidaţii de primar pentru alegerile locale din partea PSD, iar în unele cazuri a greşit, unii dintre ei trădând partidul şi pe el. “Văd că acum dau semne de întoarcere. Unul a recunoscut că lui îi place să fie primar cu puterea. Sunt şi primari de la PDL care vor să vină spre noi”, a spus Mîrza. El a arătat că va trebui discutat în cadrul PSD Suceava dacă vor putea fi preluaţi unii dintre aceşti primari.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version