Baisanu: „Il informez pe Flutur ca avem deja negociate treceri de la PDL la PNL” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Mai mulţi primari democrat-liberali vor să negocieze o trecere la PNL, a declarat joi, liderul liberalilor suceveni, Ştefan Alexandru Băişanu. El a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, că a primit mai multe solicitări din partea unor primari PDL pentru a candida la alegerile de anul acesta din partea PNL.

„Îmi dau seama că va trebui să avem o strategie privind aceşti oameni. Îi informez pe toţi cei care doresc acest lucru că va fi luată în calcul doar relaţia lor cu administraţia şi oamenii din comunitate”, a spus Băişanu.

El a arătat că sunt deja negociate treceri ale unor aleşi PDL la PNL. „Îl informez pe Gheorghe Flutur că avem deja negociate treceri de la PDL la PNL. Singurul indezirabil în PNL este Gheorghe Flutur care a lovit în PNL”, a spus Băişanu care a subliniat că, în schimb, primarul Sucevei, Ion Lungu, nu a atacat PNL, după ce s-a înscris în PDL părăsind PNL.

În ceea ce priveşte candidatul USL la funcţia de primar al municipiului Suceava, candidatură ce revine PNL, Băişanu a spus că acesta a fost desemnat în urmă cu mai multe luni şi că urmează să se decidă când va fi lansată candidatura.

El a recunoscut că în ceea ce priveşte candidaturile USL pentru localităţile din judeţ sunt neclarităţi în aproximativ zece localităţi, printre care candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei unde secretarul zonal al PSD, Cezar Ioja, doreşte să candideze din partea USL în condiţiile în care PNL susţine candidatura actualului primar liberal, Ioan Moraru.


Intră acum și în grupul de