Flutur a tinut sa clarifice ca ministrii PDL au performat si ca acestia „nu au fost schimbati disciplinar” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PDL şi-a asumat întreaga responsabilitate să guverneze România în perioadă de criză, alături de aliaţii ce formează coaliţia de guvernare, a declarat, vineri, prim vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur. „Într-o perioadă de criză, se puteau schimba două-trei guverne, dar aveam nevoie de stabilitate politică şi economică. Avem acum o economie consolidată”, a spus Flutur într-o conferinţă de presă.

Liderul democrat-liberal a ţinut să sublinieze că PDL nu a lăsat nicio zi România în criză şi că la 52 de ore de la depunerea mandatului de Emil Boc, a fost învestit un nou guvern. „Suntem un partid total mobilizat”, a evidenţiat Flutur.

El a adăugat că „pe vreme rea, de criză”, orice guvern se erodează, iar PDL nu a guvernat cu „ochii la sondaje” şi s-a preferat erodarea imaginii partidului şi a miniştrilor pentru a fi salvată stabilitatea.

Flutur a mai spus că miniştrii PDL au performat şi că aceştia „nu au fost schimbaţi disciplinar”, dar că s-a intrat într-o nouă etapă, iar PDL a avut curajul să-şi înnoiască întreaga garnitură de miniştri cu persoane tinere, „ce vor face proba competenţei lor”.

Liderul PDL consideră că noul guvern are foarte multe priorităţi, în special în ceea ce priveşte dinamizarea mediului de afaceri cu efecte în creşterea bunăstării populaţiei.


Intră acum și în grupul de