Baisanu: „Daca Dorna nu a mers bine e pentru ca Flutur si Pardau nu au dorit sa ajute zona si pentru ca Ioan Moraru nu a vrut sa tradeze si sa treaca la PDL”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PNL Suceava

Ştefan Alexandru Băişanu, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL

TEXT LIVE:

“Sunt convins ca cei de la PSD vor avea maturitatea politica sa stea la masa dialogului si sa gasim cele mai bune solutii.

Atâta vreme cât primarul de Dorna e liberal şi cât stă mai bine decât Ioja în sondaje, nu văd care alte criterii ar putea schimba o realitate clară.

Dacă Dorna nu a mers bine e pentru că Flutur şi Pardău nu au dorit să ajute zona şi pentru că Ioan Moraru nu a vrut să trădeze şi să treacă la PDL.

Primarul Moraru va fi sigur candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului. Eu am propus să facem şi trei sondaje să vedem cum stă treaba acolo.

Îmi pare rău pentru Ioja. Lucrurile stau foarte clar pentru noi. Dorna nu e un loc de joacă şi Nechifor are nevoie de voturi pentru Consiliul Judeţean.

Îl întreb pe Ion Lungu ca le folosesc camerele de luat vederi montate în Suceava pentru siguranţa cetăţeanului, pentru că acestea nu funcţionează. Bani aruncaţi.

După ce am spus noi că nu e deszăpezit în cartiere, am văzut maşinile Rosal plimbându-se cu lama ridicată prin oraş. Nimic nou.

PDL încearcă să profite de neatenţia noastră şi de necazul general şi să treacă tacit o afacere păguboasă pentru noi, privatizarea CFR marfă şi TAROM.

La CFR marfă vânzarea nu e benefică pentru că statul trebuie să aibă monopolul pe acest gen de activitate. În UE, este exact invers de cum vrea Guvernul Ungureanu.

Lungu şi Flutur s-au îmbolnăvit de porţi şi semnalizări. Până şi crâşma fiului primarului Lungu, Oscar Wilde, apare peste tot semnalizată.”


Intră acum și în grupul de