Deputatul Eugen Bejinariu: La deszapezire, Guvernul actioneaza pe criterii politice


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD Eugen Bejinariu a declarat joi că oamenii afectaţi de zăpadă au fost abandonaţi de Guvern deoarece judeţele lor sunt conduse de reprezentanţi ai Opoziţiei. Acesta consideră că autorităţile centrale au acţionat pe criterii politice.

„Modul în care Guvernul se raportează la oamenii din judeţele Vrancea şi Buzău, afectate de căderile masive de zăpadă este literalmente criminal. Sunt oameni care şi-au pierdut viaţa, alţii continuă să fie izolaţi, iar sate întregi sunt acoperite de zăpadă. În faţa acestei realităţi şi a apelurilor repetate ale autorităţilor locale care, deşi au mobilizat toate resursele, nu pot face faţă situaţiei, Guvernul acţionează pe criterii politice. Ceea ce se întâmplă în Vrancea arată cât de cinică şi de ticăloasă este actuala Putere. Acei oameni au fost pur şi simplu abandonaţi de autorităţile centrale doar pentru că judeţul este condus de un ales al Opoziţiei”, a spus deputatul PSD.

Eugen Bejinariu consideră că PDL Neamţ i-a înşelat pe oameni, direcţionând donaţiile pentru sinistraţi către oamenii săraci din judeţ. Deputatul social-democrat consideră că PDL îşi face campanie electorală pe banii nemţenilor.

„Cinismul şi indolenţa Guvernului nu au fost suficiente pentru oamenii aflaţi sub zăpadă. A trebuit să vină sfidarea şi înşelătoria pusă la cale de PDL Neamţ. Să strângi ajutoare pentru sinistraţi şi apoi să le împarţi oamenilor săraci din judeţ înseamnă de fapt deturnarea banilor şi a donaţiilor în scopuri electorale. Nemţenii au dorit să fie solidari cu cei aflaţi sub zăpadă, dar donaţia lor a mers la PDL. Este o mare fraudă! PDL îşi face campanie din banii oamenilor. Faptul că populaţia săracă din judeţ a fost ajutată este un lucru bun, dar asta nu justifică şi nu poate acoperi înşelătoria celor de la PDL. Aceşti oameni au speculat suferinţa celor afectaţi de căderile masive de zăpadă, i-au păcălit pe nemţeni şi au folosit donaţiile în scop electoral. Este mai mult decât josnic!”, a declarat Eugen Bejinariu.


Intră acum și în grupul de