Inflatie de candidati PDL la Radauti pentru functia de primar. Flutur vede cu ochi buni concurenta in partid (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, la Suceava că în momentul de faţă partidul se confruntă cu „excedent de candidaţi” pentru alegerile locale în cazul desemnării candidatului la Primăria Rădăuţi.

Gheorghe Flutur a explicat într-o conferinţă de presă că în municipiul Rădăuţi, pentru funcţia de primar doresc să candideze din partea PDL actualul primar Aurel Olărean dar şi preşedintele organizaţiei municipale, Petru Carcalete, şef al ISJ Suceava, şi că nu a fost luată o decizie până acum.

„Pentru Rădăuţi avem tot timpul să anunţăm candidatul. Suntem în excedent de candidaţi. E absolut normal să fie aşa. Noi suntem extrem de liniştiţi”, a mai spus Flutur care a ţinut să adauge că va fi desemnat candidat cel mai bun dintre aceştia şi cu şansele cele mai mari pentru a câştiga alegerile.

El a mai spus că nu s-a discutat în organizaţii despre candidaţi, dar crede că în localităţi partidul trebuie să aibă mai mulţi candidaţi pregătiţi. „Dacă te gândeşti să nu creşti în jurul tău oameni, ajungi ca nucul, să creşti singur fără nimic în jur”, a explicat metaforic Gheorghe Flutur.

El a apreciat că o astfel de situaţie nu este dorit întrucât există şi anumite riscuri dacă o organizaţie se bazează doar pe un singur om.

„Face o dată roşu în gât şi nu ai pe cine pune în loc. Cred că şi aici, ca în silvicultură, trebuie specii de împingere ca să crească drept arborele”, a mai declarat cu subinteles liderul PDL Suceava.

În PDL Suceava se discută de mai multe zile planul de acţiuni pentru pregătirea alegerilor locale din iunie şi se face selecţia candidaţilor pentru funcţiile de primar şi de consilieri locali şi judeţeni, în mai multe localităţi, printre care şi municipiul Rădăuţi, fiind mai multe persoane care solicită să fie nominalizate pentru funcţia de primar.


Intră acum și în grupul de