Flutur: „Cred ca greva de lux a parlamentarilor opozitiei a tinut suficient. Ii invit la serviciu”


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, joi, la Iacobeni, că mai mulţi oameni i-au spus că doresc să iniţieze o campanie de strângere de semnături, pentru parlamentari, „Du-te la serviciu!”, iniţiativă pe care o salută.

Flutur consideră că „greva de lux” a parlamentarilor opoziţiei a ţinut suficient şi i-a invitat la serviciu. „Cred că greva de lux a parlamentarilor opoziţiei a ţinut suficient. Au exersat până acum supărarea şi să vadă dacă le merge. Îi invit la serviciu”, a spus liderul PDL.

El este de părere că acest protest al parlamentarilor opoziţiei are efect de bumerang pentru USL. „O abordare are PSD şi alta PNL. Să vină în Parlament şi să spună ce au de spus, nu să folosească metoda trompetelor la balcon”, a mai spus Flutur.

Un grup de 25 de deputaţi PSD au asistat, marţi, la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor de la balcoanele sălii, unii dintre aceştia fiind însă nemulţumiţi de postura în care se află şi fiind interesaţi de găsirea unei formule pentru ca opoziţia să renunţe la protestul parlamentar.


Intră acum și în grupul de