Nechifor: „Miscarea Populara vrea sa pacaleasca romanii”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PSD Suceava

Cătălin Nechifor, preşedintele PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Am cerut Guvernului măsuri clare de reducere a preţului la pompă a combustibililor. E limpede că preţul e greu de suportat. Sunt foarte multe accize şi taxe.

Nu mai putem aştepta solidaritate de la companiile care vând produse din petrol. E clar că s-au înţeles şi statul trebuie să intervină, direct prin premier.

PDL încearcă să mai păcălească odată electoratul. Vor să îşi schimbe părul şi inventează structuri politice. Mişcarea Populară vrea să păcălească românii.

Din toate măsurătorile făcute, un lucru e cert. USL va face jumătate plus unu din voturile pentru CJ. Discursul lui Flutur nu poate fi susţinut în continuare.

Flutur mimează dialogul. Protestatarii din faţa Palatului Administrativ au fost amendaţi după ce au fost chemaţi de Flutur la dialog. Au fost amendaţi la comanda lui Flutur.

Cer demisia publică a şefului Jandarmeriei şi vrea ca Flutur să explice de ce protestatarii sunt torturaţi psihic. E un moment trist pentru Suceava.

Amenzile vor fi contestate în instanţă. Nu au nici un argument viabil. Flutur a devenit un dictator. Şeful Jandarmeriei Suceava trebuie să plece.”


Intră acum și în grupul de