Acasă Politica Onofrei: „PDL Suceava nu are de ce sa se ascunda. La Suceava,...

Onofrei: „PDL Suceava nu are de ce sa se ascunda. La Suceava, PDL e multumit de ceea ce a facut”


Intră acum și în grupul de

„În Suceava, PDL nu are nici un motiv să nu folosească sigla, culoarea şi imnul cu care a câştigat toate bătăliile electorale şi le va câştiga şi pe următoarele”, este de părere prim-vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, care a ţinut să precizeze că în judeţ, PDL este practic o alianţă, formată prin fuziuni succesive în ultimii zece ani şi înglobează o mare parte dintre foşti membri ApR, PNŢCD, PNL şi chiar foşti membri ai PSD.

Potrivit parlamentarului democrat-liberal, este vorba şi de o problemă de moralitate în a candida pe liste sub sigla PDL. „Dacă ai guvernat în numele PDL şi ai şi fost înjurat în numele PDL, trebuie să culegi şi roadele. PDL Suceava nu are de ce să se ascundă. La Suceava, PDL e mulţumit de ceea ce a făcut şi oamenii ştiu asta. De aceea, le dăm oamenilor posibilitatea să voteze PDL”, a spus Orest Onofrei.



Colegiul Director al PDL a decis ca într-o săptămână organizaţiile judeţene să vină cu propuneri de alianţe, care să nu se numească “Mişcarea Populară”, au declarat, duminică, surse din partid. Sursele citate au precizat că este posibil ca alianţele electorale care ar urma să se constituie la nivel local, de către PDL cu alte formaţiuni, să aibă denumiri diferite. Acest lucru se va discuta însă săptămâna viitoare, în funcţie de propunerile care vin de la nivelul judeţelor şi de partenerii pe care PDL îi poate avea în plan local.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version