Consiliul Judetean de Coordonare al PDL Suceava a validat candidatura lui Gheorghe Flutur la presedintia CJ Suceava si lista cu cei 114 candidati de primar


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava, preşedinte PDL Suceava:

“Am curajul sa spun că cea mai puternica filiala a PDL din tara este la Suceava. E o realitate. Avem 9 parlamentari. O echipa de forta, echipa lui Gheorghe Flutur.

Bucovina nu e a mea. Sunt si eu un bot de huma din Bucovina. Faptul ca am reusit sa facem un brand din Bucovina e o realitate cu care ne mandrim.

Mandatul acesta e cu cele mai multe proiecte de dezvoltare. Va cer sa vorbiti despre ce s-a facut pentru ca vor fi suficienti carcotasi paraziti care vor critica.

Sunt azi in sala toti cei 114 candidati de primar. Unii au venit special din Italia sau Germania, unde erau plecati cu treaba, pentru ca sunt oameni harnici.

Va cer sa ma votati pentru cel putin 10 lucruri. Pentru un judet cu mai multe locuri de munca, pentru un juder curat, confortabil, sanatos si bine gospodarit. Pentru un judet cu oameni in siguranta, pentru un judet mai accesibil, pentru un judet atractiv si opsitalier, pentru un judet dinamic si cu initiativa. Pentru un judet al tolerantei etnice, pentru un judet dezvoltat echilibrat, pentru un judet al parteneriatelor si pentru un judet al bunei cuviinte.

Cred ca va trebui inventariata saracia si ajutata doar populatia care are de suferit si nu cea care se camufleaza ca sa nu munceasca. Vor trebui intensificate relatiile cu Biserica. E absolut necesar in toate felurile de parteneriate pentru ca Biserica sa devina un factor activ in dezvoltare.

M-am gandit cand prietenul Balan vorbea de cravata verde ca ar trebui sa lansez si proiectul << Ai verde in Bucovina >> pentru ca e o zona verde si sanatoasa. Vor trebui diversificate formele de turism de la cel rural, la cel de familie, aventura si cel ecologic. Sa devenim un Litoral al Nordului cu statiunile. Va cer sa explicati electoratului realizarile facute de PDL si adminstratia locala si judeteana. Nu va feriti de aceste lucruri. Faceti comparatie cu ce era. Suntem masina electorala cea mai importanta. Nimeni nu ne egaleaza. PDL nu cade, nu se inclina, nu cedeaza si sunt convins ca alegerile vor fi un test al fortei.”


Intră acum și în grupul de