Nechifor: „Cand un partid politic o ia la vale se opreste doar acolo unde trebuie, in opozitie”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PSD Suceava

Cătălin Nechifor, preşedinte PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Am fost la Delegatia Permanenta a PNL. Un mesaj pentru USL adresat colegilor din PNL. Erau foarte multi liberali. Incepem sa construim un proiect puternic. La PDL cred ca a fost si Roberta Anastase pentru ca nu inteleg cum intr-o sala de 700 de locuri au intrat 1000 de oameni. Era si un traseist politic notoriu, Onofrei.

Chiar daca Onofrei e apropiat de Frunzaverde si il anunt ca la USL nu se poate. Orice ar face nu se poate la USL. El vrea acum sa fuga la un alt partid. Mesajul meu pentru Onofrei e unul simplu. Run Orest, Run.

Am verificat, un anumit domn s-a intors special din Italia ca sa candideze la primar si duminica a plecat inapoi pentru ca acolo munceste si pune faianta. Nu am inteles mare lucru din decalogul lui Flutur pentru suceveni. Porunca a 7-a spune sa nu furi. Asta nu am vazut la Flutur. Flutur porneste la Suceava cu un deficit de 18.000 de locuri de munca pierdute in judet din 2009 si pana acum. Romania a intrat din nou in recesiune.

Cand un partid politic o ia la vale se opreste doar acolo unde trebuie, in opozitie. Daca stiam ca Flutur nu are ranita, ii cumparam noi in 2008. Vom demonstra in luna aprilie cum suntem capabili sa mergem cu chestiuni serioase si pot veni investitori la Suceava cu conditia sa existe conditii.

Una din ideile majore este ca aduce bani pentru dezvoltare. Nu am o problema sa vad cum arata euro, dar orice presedintele de CJ are obligatia sa aduca bani pentru dezvoltare. Dupa 10 iunie, vom crea Consiliul Economic consultativ, o structura care va aduce mediul de afaceri langa presedintele CJ. Toti cu drepturi egale. Parodia care e acum la Prefectura nu va mai exista. Va exista un dialog real.

La nivel de USL, la Vatra Dornei, candidatul USL e Ioan Moraru din partea PNL si vom face tot posibilul ca USL sa functioneze. Vom castiga alegerile. La Radauti, va candida un singur primar din partea USL, Petru Carcalete. Sustinem un singur candidat, pe el.

Daca vom avea la ce, ne vom intoarce in Parlament. Daca tine de posibilitatea de a schimba un presedinte hot al Camerei, Roberta Anastase, ne vom intoarce.”


Intră acum și în grupul de