UNPR si-a lansat candidatii din zona Suceava in alegerile locale din iunie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 200 de delegati au participat, vineri după-amiază, la lansarea candidatilor UNPR din zona Suceava, care a avut loc în sala mica a Casei Culturii din municipiul reşedinţă de judeţ.

Catalina Vartic, presedintele UNPR Suceava: “Candidatii nostri sunt in primul rand frumosi si avem incredere in ei. Este primul nostru test electoral pe care dorim sa il trecem cu succes. Ma bucur sa fiu langa oameni care inteleg ca politica trebuie facuta pentru oameni si nu pentru partide. Noi nu facem parte dintr-un grup de interese care isi spune partid. USL? Ei se cred deja invingatori. Cei din PDL au aratat ce nu pot face. “

Adrian Macovei, candidat UNPR la Primaria Suceava: “La 37 ani vin si va spun cu mandrie si onoare ca sunt candidatul UNPR pentru Suceava. Cred ca orasul merita un alt fel de primar. Sunt convins ca un program coerent de guvenare locala, bazat pe transparenta bugetara si respect fata de oameni, va propulsa orasul spre unul european.

Nu e drept ca Suceava sa fie un loc unde greu sa te poti implini. Nu e drept sa te uiti cu jind la celelalte capitale de judet. Avem dreptul la speranta. Vrem si putem sa conducem sau sa punem umarul la conducerea orasului ca sa promovam progresul. Am ales sa facem diferenta intre vorbe si actiuni concrete. Suntem o echipa tanara, hotarata si unita. Orasul poate sa arate mai bine. Suceava nu inseamna numai gropi si gunoaie sau coruptie. Fiecare consilier local de pe lista UNPR va avea propriul proiect pentru care se va zbate sa il duca la indeplinire.”

Vasile Andronache, coordonator campanie zona Suceava: “Vreau sa credeti ca vom invinge pe 10 iunie. Nimeni nu porneste cu handicap in campania asta.”

Nistor Gaitan (Bosanci): “UNPR va actiona la Bosanci pentru a transforma stanga PSD-ista retrograda intr-o stanga progresista. Vom arata asta la vot. Trebuie sa fim atenti la cumpararea voturilor ca la piata si la modul cum se transporta voturile la final.”

F.Cheia (Salcea): “Am fost chemat sa candidez si nu am fost trimis. Vreau sa fac din Salcea un oras modern, elegant si curat.”


Intră acum și în grupul de