PDL si-a inscris in cursa toti candidatii pentru functiile de primar si de consilieri locali in zona Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Toţi candidaţii PDL pentru funcţiile de primar şi de consilieri locali din colegiul deputatului PDL Dumitru Pardău şi-a înscris candidaturile, în cursul zilei de vineri.

„Avem înscrişi toţi candidaţii în 19 localităţi din colegiu”, a spus Pardău, care este prim-vicepreşedinte al PDL Suceava.

El a arătat că toţi candidaţii cu care PDL merge în aceste localităţi sunt „oameni serioşi şi credibili”.

Dumitru Pardău a ţinut să sublinieze că ţinta PDL este să recâştige Primăriile pe care le conduce acum şi să consolideze majorităţile din Consilile locale, iar în localităţile unde nu va obţine funcţia de primar, să câştige cât mai multe locuri în Consiliile locale.

El a arătat că o surpriză plăcută va fi câştigarea funcţiei de primar al municipiului Vatra Dornei de Ilie Boancheş şi obţinerea majorităţii în CL întrucât există o echipă foarte bună de consilieri.

Totodată, Pardău a subliniat că deşi PDL a intrat în opoziţie, judeţul Suceava are şanse să-şi continue proiectele de dezvoltare dacă Gheorghe Flutur va fi ales preşedinte al CJ Suceava, iar PDL va avea majoritatea în acest for deliberativ.

„Trebuie să maximizăm eforturile pentru a creşte numărul de consilieri judeţeni şi să asigurăm, prin Gheorghe Flutur, preşedinţia CJ Suceava şi putem spune că dezvoltarea judeţului Suceava ca continua”, a mai declarat Dumitru Pardău.


Intră acum și în grupul de