Balan: „Ne propunem sa castigam 70 de primarii in judet, Primaria si CL Suceava, presedintia CJ si majoritatea in CJ” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PDL are candidaţi pentru funcţia de primari în toate cele 114 localităţi din judeţul Suceava şi liste complete de candidaţi pentru Consiliul Judeţean şi Consiliile locale, a declarat joi, secretarul general al organizaţiei, deputatul Ioan Bălan, care este şi şeful campaniei electorale PDL în judeţul Suceava. El a spus, într-o conferinţă de presă, că în cursă PDL are 114 candidaţi de primar din care 59 de primari în funcţie, 1962 de candidaţi pentru Consiliile locale, 45 de candidaţi pentru Consiliul Judeţean şi candidat pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava. „Vrem să câştigăm 70 de primari, funcţia de preşedinte al CJ Suceava, majoritatea în CJ Suceava, funcţia de primar al Sucevei şi majoritatea în Consiliul Local Suceava”, a spus Bălan.

El a subliniat că chiar dacă PDL este în opoziţie faţă de guvernare, în judeţul Suceava va rămâne la putere. „Ne propunem ca la nivel de PDL, după alegeri, să fim pe podium şi chiar pe locul unu”, a ţinut să evidenţieze şeful campaniei electorale PDL în judeţul Suceava.

Bălan a mai declarat că PDL îşi propune o campanie în cadrul căreia să prezinte realizările primarilor în funcţie şi ceea ce pot face în continuare candidaţii partidului şi a cerut celorlalte partide să evite o campanie electorală agresivă, cu atacuri la persoană pentru că electoratul aşteaptă să vadă programe. „Fac apel la calm şi înţelepciune”, a spus şeful campaniei electorale PDL în judeţul Suceava.


Intră acum și în grupul de