Baisanu: „Cerem institutiilor acreditate, in special Prefecturii si inca actualului prefect Popescu, sa verifice toate listele electorale”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul PSD Suceava

Alexandru Baisanu, presedintele PNL Suceava

TEXT LIVE:

“Cerem institutiilor acreditate, in special Prefecturii si inca actualului prefect Popescu, sa verifice toate listele electorale. Exista presiuni fantastice facute de prefect si presedintele CJ asupra oamenilor care candideaza din partea USL.

Rugam silvicultorii sa isi vada de munca lor.

Asteptam de la cei care conduc diverse institutii ale judetului sa dea dovada de demnitate. Am gasit 20 de localitati cu persoane decedate pe liste electorale. La Dragoiesti exista o presiune fantastica asupra primarului PDL care a trecut la USL. Il ameninta cu Garda, cu Curtea de conturi, ca o sa plateasca el.

Am primit raspuns de la Primarie privind cererea de publicare a contractelor de achizitii publice. Ni se spune ca nu au timp si nici hartie sa le scrie pe toate.

Vom trimite o echipa de sase specialisti la Primarie care sa ia toate hartiile pe care le cerem. Le vom copia pe banii nostri si le vom face publice.”


Intră acum și în grupul de