Acasă Politica Peste 650 de persoane au participat la Conacul Domnesc, la lansarea candidatilor...

Peste 650 de persoane au participat la Conacul Domnesc, la lansarea candidatilor UNPR Suceava pentru Consiliul Judetean


Intră acum și în grupul de

Peste 650 de persoane au participat la Conacul Domnesc, la lansarea candidatilor UNPR Suceava pentru Consiliul Judetean.

Catalina Vartic, presedinte UNPR Suceava:



“Ma bucur ca in asa o zi sunt atat de multe persoane aici cu noi. Suntem o echipa puternica si suntem uniti. Avem multi neprieteni in celelalte formatiuni. Au incercat prin multe mijloace sa ne impiedice sa candidam. Le e frica de noi. Suntem puternici si putem izbandi impreuna. Important nu e ce spun ceilalti politicieni despre noi. Oamenii simpli e important sa spuna despre noi. Tot auzim ca s-au asfaltat drumuri si s-au facut canalizari. Dar asta e datoria presedintelui CJ si a primarilor. De ce presedintele s-a ocupat doar de carpirea drumurilor? Oamenii au retele de apa, dar vrem sa stim ca oamenii au dupa ce bea apa. Ca au cu ce se racorda la canalizare si la gaz metan.”

Vasile Andronache, coordonator campanie electorala UNPR in Suceava:

“Sa ne concentram la ce putem face si sa demonstram ca ne bazam pe oameni. Conteaza omul si echipa si mai putin partidul. Vor fi multe pomeni electorale. Noi nu venim cu asa ceva, noi venim cu dvs. Sfatul meu e sa luati de la hoti fara nici o jena si la cabina de vot sa votati corect. Cei care candideaza pentru prima data, nu uitati ca cei cu care ne luptam nu sunt balauri sau zmei. Au avut o sansa candva pe care voi nu ati avut-o.”

Ovidiu Tudorici, vicepresedinte UNPR Suceava:

“Cu mandrie va spun ca e o onoare sa pot candida la CJ. Au fost fonduri din plin pentru cei care au avut culoarea potrivita, pentru restul pauza. Noi vom face altfel de politica. UNPR ajuta oamenii si comunitatile locale pentru ca ei merita si pentru ca noi militam pentru progres si oameni. UNPR vrea stabilitate si progres. Ne vom respecta concurentii si vom face o campanie civilizata, bazata pe proiecte si solutii concrete.”

Adrian Macovei:

“Pot afirma cu mandrie ca visul nostru de acum 2 ani incepe sa aiba contur, daca vom atrage sustinatori. Vrem sa muncim si sa ni se respecte munca si sa scapam de bataia de joc care s-a instalat la multe primarii din judet. Sa luptam pentru a putea sa ne aducem copiii si prietenii acasa. Judetul Suceava nu e mosia nimanui. Impreuna avem forta sa ne decidem viitorul.”

Cei peste 650 de delegati au fost ridicati in picioare si pusi sa cante “Hristos a Inviat” de candidatul de la Horodnic.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version