Nechifor: Vom solicita noului prefect sa faca eforturi ca la Suceava votul sucevenilor sa ramana in urne si sa fie respectata vointa electoratului


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul PSD Suceava

Catalin Nechifor, presedintele PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Vom merge cat mai mult catre suceveni sa le spunem proiectele USL si ale lui Victor Ponta. Vreau sa le spunem sucevenilor ce vrem. Sunt un produs sucevean, traiesc in Suceava si am o familie de care sunt mandru. Tin la legatura cu familia pentru ca ea ma sustine foarte mult.

Cuvantul de ordine e ca ce am promis si facem. Ponta spunea ca va exista corectia si deja s-a decis reintregirea salariilor bugetarilor, o facem.

Vom solicita noului prefect sa faca eforturi ca la Suceava votul sucevenilor sa ramana in urne si sa fie respectata vointa electoratului.

Puterea portocalie prin Flutur si a lui au deturnat banii publici. Vom demonstra caracatita firmelor PDL si a lui Gheorghe Flutur. Incepem de la A la Z. Primul proiect unde s-au furat bani publici pe care il avem de dovedit este la Izvoarele Sucevei. E o investitie, un podet din tabla si cateva scanduri in centrul comunei, derulata in localitate cu primar PDL si care costa 2 miliarde de lei vechi.

In epoca lui Flutur, cativa bolovani si cateva scanduri vor costa la final 5 miliarde de lei. In ce hal fura Flutur din banii publici! In epoca de sef a lui Flutur la Directia Silvica a fost podul de la Varvata, cu o valoare foarte mare si la fel facut. Aceeasi metoda si procedura de furat bani.”


Intră acum și în grupul de