Baisanu catre Lungu : “Ionica nu voi face nici un deal cu tine” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Ştefan Băişanu, care este şi candidatul din partea USL pentru Primăria Suceava a ţinut să spulbere orice “bârfă care circulă prin oraş” cum că ar fi ajuns la o înţelegere cu actualul deţinător al fotoliului de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, pentru non-combat.

Potrivit afirmaţiilor făcute de şeful liberalilor suceveni în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, la urechile sale au ajuns informaţii potrivit cărora ar fi primit de la primarul în funcţie şi candidat pentru un nou mandat din partea PDL, Ion Lungu, suma de un milion de euro şi promisiunea numirii ca viceprimar în perioada 2012 – 2016 dacă actualul edil-şef ar ieşi din nou câştigător.

“Nu voi mai răspunde niciodată la astfel de bârfe, astfel de calomnii care pot fi sancţionate legal, dar trebuie să îi asigur pe locuitorii acestui municipiu reşedinţă de judeţ că Alexandru Băişanu nu se joacă de-a candidatura, de-a primăritul, şi mai ales nu face târguri sau înţelegeri cu cei care au distrus municipiul. Eu fac contract de parteneriat doar cu cetăţenii oraşului Suceava şi fiecare vot al unui locuitor pentru mine înseamnă oferirea încrederii lui şi obligativitatea respectului meu faţă de acest gest”, a declarat Alexandru Băişanu.

Preşedintele PNL Suceava a dat asigurări că actualul ocupant al fotoliului de primar, Ion Lungu, va deveni istorie după alegerile din 10 iunie, iar municipiul reşedinţă de judeţ îşi va recâştiga valoarea şi identitatea.

“Oraşul acesta are istorie şi demnitate şi merită respect, iar interesul nostru este cel de a schimba destinul Sucevei. Ionică, nu voi face nici un deal, n-am făcut până acum şi nici nu vom face nici de acum înainte. Înţelege şi tu şi băieţii care stau pe lângă tine sperând că mai pot jăcmăni din banii publici că s-a terminat!”, a conchis Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de