Balan despre tragicul eveniment in care un barbat si-a pierdut viata in timp ce monta un panou electoral al PDL: un „accident nefericit si regretabil”


Intră acum și în grupul de

Un „accident nefericit şi regretabil”, astfel a comentat şeful campaniei electorale PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, tragicul eveniment în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa în timpul montării unui panou electoral al PDL. El a menţionat că bărbatul participa la această activitate de montare de panouri electorale, împreună cu alţi oameni, în calitate de voluntar. „Persoanele respective fac această activitate pe bază de voluntariat, ca de altfel majoritatea activităţilor de partid. Astfel de acţiuni se fac cu membri de partid, cu prietenii, cunoscuţii, cu rude”, a spus Bălan.

El a arătat că a aflat, vineri, că respectivul bărbat era angajat al Primăriei Suceava, la serviciul „Spaţii verzi”. Potrivit martorilor oculari, bărbatul s-a urcat pe scară pentru a îndrepta un panou care fusese instalat pe un stâlp, s-a dezechilibrat şi a căzut de la mică înălţime pe spate şi a dat cu capul de beton, murind pe loc.


Intră acum și în grupul de