Candidatul UNPR la sefia CJ Suceava, Catalina Vartic, face apel la bun simt si la respect reciproc intre candidati si partide


Intră acum și în grupul de

Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, care candidează la preşedinţia administraţiei judeţene, a adresat un apel deschis competitorilor politici pentru a avea în judeţul Suceava o campanie electorală bazată pe “respect reciproc, pe moralitate, pe adevăr si pe bun simţ, diferită de ieşirile care îi pun pe politicieni într-o lumină nefavorabilă şi îi fac pe alegători să nu aibă o părere bună despre oamenii politici”.

“Cred că o asemenea atitudine este posibilă si cu ajutorul presei care poate să dea tonul unor dezbateri şi emisiuni de ţinută, pentru că astfel să ne putem mândri in ziua votului, că aici, la Suceava, la alegerile locale , am început o schimbare!”, a declarat Vartic într-un comunicat de presă.

În ceea ce priveşte campania electorală UNPR, liderul progresiştilor suceveni a precizat că aceasta a debutat in forţă şi a făcut-o să fie mândră de echipa ei “tânără, inspirată, creativă, frumoasă”.

“Este un sentiment pe care aş dori să-l păstrez pe durată întregii perioade de până la alegeri şi cu privire la campaniile celorlalte partide politice înscrise în cursa electorală. Haideţi sa fim mândri la finalul campaniei din 2012 !”, mai transmite Cătălina Vartic în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de