Flutur conteaza pe sprijinul total al vicovenilor pentru un nou mandat la presedintia CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent vineri, în comuna suceveană Vicovu de Jos pentru a discuta cu cetăţenii de acolo despre priorităţile localitătii. El a dorit sa vada cum sunt puse în valoare câteva din ultimele investiţii realizate în timpul mandatului său la şefia administraţiei judeţene.

“Sprijinul acordat în atragerea de fonduri spre bugetul local, din resurse locale, ale Consiliului Judeţean, guvernamentale sau europene, au permis realizarea unor lucrări prin care s-a modernizat infrastructura – asfaltări de drumuri, utilităţi apă-canal, regularizarea malurilor şi digurilor la Remezău, modernizarea şcolilor si grădiniţei, sala de sport sau sediul primăriei din localitate”, a declarat preşedintele CJ Suceava.

Vicovenii, care au participat în număr mare la întâlnirea cu Gheorghe Flutur, l-au asigurat pe acesta de sprijinul lor total pentru un nou mandat la preşedinţia CJ Suceava, pentru că “şeful administraţiei judeţene sucevene i-a sprijinit de fiecare dată, nu i-a uitat la greu şi pentru că e omul în care au cea mai mare mare încredere”.

Gheorghe Flutur nu i-a lăsat la greu pe gospodarii din Vivovu de Jos, aşa cum nu i-a lăsat nici pe cei din Putna, Gălăneşti, Vicovu de Sus, Voitinel, Straja, Bilca, Brodina, Ulma şi alte localităţi din această zonă.


Intră acum și în grupul de