Baisanu: „Doresc ca pietele din Suceava sa fie ale producatorilor”


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL la Primăria municipiului Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu, s-a întâlnit marţi cu comerciaţii din Piaţa Mare şi cu locuitorii din această zonă a Sucevei.

La întâlnire au participat peste 100 de simpatizanți ai PNL, respectiv USL, dar și oameni simpli care și-au arătat nemulțumirea față de actuala conducere PDL a municipiului, respectiv a județului Suceava. De altfel, majoritatea comercianților și locuitorilor din zona Pieței Mare s-au arătat indignați de faptul că ani la rândul, administrația PDL i-a uitat, iar piața agroalimentară nu arată așa cum ar trebui să arate una în care să se desfășoare un comerț civilizat.

“Suceava merită o șansă, suntem un județ care la un moment dat era mândria țării în producție de cartofi, varză și alte legume. Din păcate, acum am ajuns să importăm mare parte din legume, iar pe tarabele din piețe nu mai știi dacă cumperi produse autohtone sau de import. Doresc ca piețele din Suceava să fie ale producătorilor, să fie locuri din care sucevenii să se poată aproviziona cu produse românești și toate acestea într-un cadru de comerț modern și civilizat”, a declarat liderul PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de