Nechifor: „Constatam ca in CJ Suceava nu mai exista majoritate si nu mai poate functiona. Am la mine toate demisiile din CJ”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul PSD Suceava

Catalin Nechifor, presedintele PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Constatam ca in CJ Suceava nu mai exista majoritate si nu mai poate functiona. Am la mine toate demisiile din CJ. Prin PDL, comportamentul CJ a fost unul arogant. Au folosit banii publici in interes strict politic.

Flutur vorbea de asfalt electoral in 2008, era unul de calitate cu o firma profesionista care respecta procedurile. El toarna foite de asfalt pe beton. Presedintele de CJ nu trebuie sa fie combinier sau diriginte de santier. Dupa 11 iunie, vom cere un audit extern ca sa vedem de ce si unde a vopsit betonul cu asfalt. Flutur e disperat. Il vad agitat. La Draguseni, Flutur huiduit, la Manolea, Futur huiduit. PDL si Flutur nu cred ca mai rezista.

Va anunt ca am lansat cel de-al treilea contract USL. E cu zona Radauti-Vicov. Vrem fructificarea brandului local, varza si muraturile de Milisauti. Vrem crearea locurilor de munca. Am fost la cateva firme si vrem sa asiguram o dezvoltare pe prelucrarea lemnului cu valoare adaugata mare. Vrem dezvoltarea infrastructurii. Sunt cateva axe ruitere care sunt varza. Rutele de pe granita sunt distruse. Maine, vom lansa contractul USL cu zona Siret si urmeaza Gura Humorului. Vrem sa intarim oferta noastra cu o abordare rotunda, ca toti sa aiba acces la resurse.

E deranjant pentru noi ca suceveni ca vorbim de salba de manastiri. Sunt indignat ca nu se pun in valoare biserici din Suceava, care sunt foarte vechi. E ingropata in ruina Biserica din Volovat, din Milisauti, din Giulesti (Boroaia) si Probota Veche. Culmea e ca preturile nu sunt foarte mari pentru refacerea lor.

Dupa alegeri, voi lansa o colecta publica de fonduri pentru a reface un monument public realizat pe vremea lui Stefan cel Mare.”

Ioan Badale, consilier judetean

TEXT LIVE:

“Imi dau demisia din PDL pentru ca aici nu mai exista nici o urma de democratie sau de comunicare. Deciziile se iau de unu singur. Nu se admite dialogul.

In PSD am gasit oameni si dialog. Aici se poate comunica. Ma alatur echipei din Campulung si majoritatea voturilor din oras, la CJ, vor fi ale lui Nechifor.

Cer campulungenilor un vot pentru Nechifor. Da dam aceeasi orientare si la Campulung cum este la Bucuresti.”


Intră acum și în grupul de