Gheorghe Flutur: „Gazul metan mult asteptat va putea ajunge in scurt timp si la Vatra Dornei”


Intră acum și în grupul de

Campania electorală a echipei PDL Suceava a continuat pe parcursul zilei de joi cu întâlniri în stradă cu locuitorii din municipiul Vatra Dornei. Dornenii i-au mulţumit preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru încă un mandat, pentru implicarea personală în rezolvarea unor probleme prin sprijinul oferit în promovarea de mari proiecte şi pentru promptitudinea cu care s-a implicat în cazul unor probleme punctuale. Este vorba despre sprijinul oferit de şeful administraţiei judeţene pentru modernizarea spitalului din municipiul Vatra Dornei, în special Secţia de Chirurgie şi Maternitatea, sprijinul financiar pentru încălzirea dornenilor pe timp de iarnă şi pentru iluminatul public.

Dornenii au putut afla de la Gheorghe Flutur că este în desfăşurare construcţia conductei de gaz, la acest moment traseul ajungând la Mestecăniş. “Gazul metan mult aşteptat va putea ajunge în scurt timp şi la Vatra Dornei. Mulţi primari şi agenti economici din zonă îşi leagă speranţa privind dezvoltarea unor noi investiţii de existenţa gazului metan”, a declarat preşedintele CJ Suceava la Vatra Dornei.

Dornenii îl sprijină pe Ilie Bonches, candidatul PDL la Primăria Vatra Dorneu, la alegerile din 10 iunie şi consideră că municipiul lor ar fi arătat altfel dacă acesta ar fi fost primar în mandatul care se încheie.

Ilie Boanches este văzut de dorneni ca singura şansă pentru viitorul localităţii, ca fiind omul cu soluţii pentru dezvoltarea municipiului Vatra Dornei. Candidatul democrat-liberal este puternic susţinut de deputatul Dumitru Pardău.

La întâlnirile de la Vatra Dornei au mai participat candidaţi democrat – liberali pe listele de consilieri locali şi consilieri judeţeni. Zona Dornelor este foarte bine reprezentată pe listele de consilieri judeţeni, în echipa lui Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de