USL Suceava are pentru zona de munte proiecte pentru crescătorii de animale, facilităţi pentru turism şi investiţii în infrastructură

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor s-a întâlnit, de 1 iunie, cu locuitorii din comuna Dorna Candrenilor cărora le-a vorbit de proiectele USL Suceava pentru zona de munte.

La evenimentul electoral au participat peste 250 de locuitori ai comunei Dorna Candrenilor cărora Cătălin Nechifor le-a spus că USL Suceava are un program concret pentru dezvoltarea judeţului. „Lansăm contracte zonale la nivelul comunităţilor situate la şes, respectiv la cele situate la munte. Realizăm aceste contracte pentru a evidenţia foarte bine necesităţile oamenilor astfel încât să putem veni în sprijinul lor cu proiecte fezabile”, a declarat Cătălin Nechifor.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava le-a spus celor prezenţi că în zona de munte este nevoie de facilităţi pentru crescătorii de animale, de facilităţi şi condiţii pentru turism astfel încât turiştii să nu întârzie să apară. „Dar ca toate aceste lucruri să fie şi mai concrete avem nevoie de infrastructură. Trebuie finalizat drumul Panaci-Bilbor printr-o asociere dintre Consiliul Judeţean Suceava şi Consiliul Judeţean Harghita. Degeaba asfaltăm în Suceava dacă nu există o continuitate până la Bilbor “, a mai declarat Cătălin Nechifor.

La întâlnirea de la Dorna Candrenilor au mai fost prezenţi candidaţii USL pentru funcţii de consilier judeţean Constantin Proboteanu, Carmen Agoutin Carmen, Constantin Boliacu, Ioan Abutnăriţei , precum şi candidatul PSD la funcţia de primar, Dănuţ Candrea.