Candidatul USL la sefia CJ Suceava a facut un tur de forta pentru a se intalni cu cat mai multi simpatizanti din judet


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul PSD Cătălin Nechifor, a făcut luni un tur de forţă şi a participat la numeroase întâlniri cu locuitorii judeţului.

Astfel, la Udeşti, candidatul USL la funcţia de preşedinte a CJ Suceava a fost prezent la inaugurarea Şcolii cu clasele I-IV din satul Luncuşoara. Aici a asistat şi la slujba de sfinţire a acestei instituţii, unde au fost prezenţi peste o sută de locuitori.

Ulterior, Cătălin Nechifor a mers la biserica Sfânta Treime din satul Reuseni.

O altă oprire în Udeşti a fost în satul Plăvălari unde deputatul Cătălin Nechifor, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava s-a întâlnit cu peste două sute de locuitori cărora le-a vorbit de principalele proiecte pe care le are USL în judeţul Suceava, dezvoltarea agriculturii prin punerea în valoare a produselor sucevenilor care trebuie să se regăsească pe rafturile marilor magazine, dar şi crearea de noi locuri de muncă stabile şi bine plătite, prin înfiinţarea de parcuri industriale.

Următorul eveniment a avut loc la Putna, unde se află mormântul lui Ştefan cel Mare.

În faţa a peste patru sute de locuitori, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a vorbit despre schimbarea de la Bucureşti, despre guvernul USL condus de Victor Ponta care împlineşte aproape o lună de zile. El le-a spus alegătorilor din Putna că schimbarea urmează să fie făcută şi la Suceava, după ce USL a preluat guvernarea.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava le-a vorbit celor prezenţi despre principalele puncte din programul USL care presupune modificarea legislaţiei prin care să fie încurajată creare de locuri de muncă şi un accent mare pus pe agricultură.

În comuna Slatina, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a fost aşteptat de peste cinci sute de locuitori.

Candidatul la funcţia de primar din comuna Slatina, Gavril Niculeasa, le-a vorbit oamenilor despre necesitatea schimbării şi în judeţul Suceava şi în comuna Slatina, despre teroarea pe care guvernarea portocalie a instalat-o în rândul localnicilor din Slatina şi din judeţul Suceava.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, le-a spus localnicilor să aibă încredere în forţele proprii şi să nu îşi vândă votul pentru că îi va costa încă patru ani de sărăcie.

El a subliniat că USL Suceava este o echipă pregătită să facă lucruri bune pentru Slatina şi pentru judeţul Suceava.

„Ne-am săturat de furturile actualului preşedinte al Consiliului Judeţean”, a conchis candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de