Flutur, la Moara, ca la el acasa


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru al doilea mandat la șefia administrației județene, s-a întâlnit cu locuitorii din comuna suceveană Moara, unde s-a simțit ca la el acasă. ”Cum era normal, unde era să vin într-o campanie electorală decât la mine acasă. Mă consider acasă, aici, la Moara, mai ales că acum patru ani m-ați ascultat și mi-ați dat și primarul cu care am putut lucra. Pe Constantin Prodaniuc.

La Moara am primit foarte multe voturi pentru care vă mulțumesc și eu spun că nu v-am făcut de râs. Cred că sunteți sătui de promisiuni. Dacă acum patru ani, eu discutam așa: << voi face, voi drege >>, astăzi sunt în măsură și eu și prietenul meu Costică Prodaniuc să spunem << am făcut >>. Și adversarii politici, cât ar fi ei de ascuțiți la limbă, recunosc că în județul Suceava în patru ani de zile s-a făcut câte ceva”, a declarat Flutur la Moara.

Mi se pare corect să vă cer un vot pentru un om gospodar Despre Prodaniuc vă pot vorbi mai bine eu decât el. Să ne puneți la treabă, pentru următorii patru ani și vă garantez că n-o să vă pară rău. Fiți înțelepți și votați ceea ce trebuie că n-o să vă pară rău.

Primarul Constantin Prodaniuc, care candidează pentru încă un mandat, a reușit, cu sprijinul lui Gheorghe Flutur, să depună un număr mare de proiecte, să acopere toate datoriile comunei Moara (mai puțin cea de la Utilități și Mediu) și acum aceasta este în fruntea județului Suceava privind numărul de proiecte semnate și aflate în derulare. Este vorba despre primarie nouă în construcție, dar mai ales utilități apă-canal, drumuri, școli și grădinițe, în toate satele comunei: Moara Nica, Bulai, Moara Carp, Liteni, Frumoasa, Vornicenii Mari și Vornicenii Mici. Fondurile nerambursabile atrase reprezinta bugetul comunei pe zeci de ani.

”Și la Moara, Da, se simte diferența! E o mare diferență între ce a făcut Prodaniuc și ce au făcut cei dinaintea lui, primarii dinainte și președintele de atunci al Consiliului Județean îngropând practic comuna într-o datorie (Utilități și Mediu), fără a beneficia nici măcar de un metru cub de gaz metan. Mi se pare corect să vă cer un vot pentru un om gospodar Despre Prodaniuc vă pot vorbi mai bine eu decât el. Să ne puneți la treabă, pentru următorii patru ani și vă garantez că n-o să vă pară rău. Fiți înțelepți și votați ceea ce trebuie că n-o să vă pară rău”, le-a transmis Flutur localnicilor. El a spus că primirea de care a avut parte la Moara este și o palmă dată de morăreni celor care au mai încercat să facă o campanie murdară.

La rândul său, primarul Prodaniuc le-a spus locuitorilor din Moara: ”Vă cer votul pentru 10 iunie. Aveți încredere în noi pentru că suntem o echipă unită și vom face treabă așa cum se cuvine pentru această comună”.

După evenimentul electoral de la Moara, inclusiv unii adversarii politici și candidați independenți au transmis că îl vor susține pe Gheorghe Flutur pentru încă un mandat la președinția Consiliului Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de