Nechifor a declarat la Bilca că USL are ca prioritate agricultura şi atragerea fondurilor europene pentru acest sector

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul PSD Cătălin Nechifor, s-a întâlnit în cursul zilei de miercuri cu peste trei sute locuitori ai comunei Bilca, aceştia arătând că doresc ca administraţia judeţeană să se preocupe şi de problemele lor.

În cadrul întâlnirii, Cătălin Nechifor, a arătat că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut investiţii fără cap şi că vor trebui refăcute, ceea ce înseamnă că banii oamenilor din taxe şi impozite au fost cheltuiţi aiurea.

“Venind spre dumneavoastră nu am putut să nu remarc cp domnul Flutur vopseşte drumul. Atât de multe investiţii făcute fără cap în acest judeţ. Mai asfaltează peste iarbă, numai să spună că a făcut drum, dar după alegeri e nevoie să fie refăcute toate lucrările astea”, le-a spus Cătălin Nechifor celor prezenţi.

În dezbateri, candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava a subliniat că nu poate să facă promisiuni fără acoperire, dar că e sigur că ceea ce USL şi-a propus să facă, va face.

„Eu nu vă pot promite telegondole care să stea prin curţile oamenilor. Nu am venit nici cu găleţi, biciclete şi alte asemenea”, a adăugat Cătălin Nechifor care le-a recomandat alegătorilor din Bilca să nu-şi vândă votul.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a explicat că USL Suceava a stabilit priorităţi pentru diferitele zone ale judeţului astfel încât, prin măsurile ce vor fi adoptate, să fie acoperite toate necesităţile oamenilor.

„Dacă nu înţelegem proiectul USL care presupune locuri de muncă stabile şi dezvoltarea agriculturii vom fi nevoiţi sa plecăm în Germania, Spania, sau alte ţări. Prioritatea nr. 1 este agricultura deoarece peste 350.000 de suceveni trăiesc în mediul rural. Sunt bani europeni care aşteaptă să fie investiţi în dezvoltarea agriculturii, iar pedeliştii nu au fost capabili să îi aducă în ţară şi au făcut împrumuturi care vin îndată la scadenţă. Cei din PDL nu au reuşit să aducă în ţară banii care ni se cuvin de la Uniunea Europeană, bani cu care noi contribuim la bugetul Uniunii”, le-a mai spus Cătălin Nechifor locuitorilor din Bilca.

Localnicii i-au spus candidatului USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava că Bilca ar avea nevoie de o fabrică de brânzeturi, ca să nu fie obligaţi să-şi mai vândă laptele la Câmpulung Moldovenesc.

Cei din Bilca au mai discutat cu Cătălin Nechifor despre înfiinţarea unei tabere pentru copii, sau despre linii de microbuz care să circule mai des întrucât sunt mulţi navetişti.

La întâlnirea de la Bilca, alături de candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava, au mai participat candidaţii la funcţiile de consilier judeţean Dan Cuşnir, Constantin Boliacu, Brânduşel Nichitean, Mihai Grozavu, Constantin Maierean şi Mişu Gafencu.