Flutur la Saru Dornei: „Avem in judetul Suceava, din pacate, si primari care dorm de-amiaza”


Intră acum și în grupul de

Candidatul PDL la Primăria comunei Şaru Dornei, Ioan Cătălin Iordache, a fost prezent la întâlnirea pe care a avut-o preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, cu alegătorii din localitate. El i-a mulţumit candidatului PDL pentru al doilea mandat la şefia administraţiei judeţene pentru tot ce a facut pentru comuna Şaru Dornei şi pentru judeţul Suceava şi le-a cerut oamenilor prezenţi la întâlnirea electorală un vot pentru încă un mandat la primărie.

„Am curajul să vin în faţa dvs. să vă cer în continuare votul. În comuna Şaru Dornei am avut posibilitatea de a ne bucura de foarte multe proiecte şi vreau să mulţumesc preşedintelui Gheorghe Flutur şi deputatului Dumitru Pardău că au fost alături de noi în permanenţă”, le-a spus Ioan Cătălin Iordache locuitorilor din Şaru Dornei.

Gheorghe Flutur i-a felicitat pe alegătorii din Şaru Dornei pentru primarul pe care îl au. „Vă felicit că aveţi un primar extraordinar, pe domnul Ioan Cătălin Iordache. Avem în judeţul Suceava, din păcate, şi primari care dorm de-amiază”, le-a spus preşedintele CJ Suceava localnicilor, cărora le-a cerut un vot la alegerile din 10 iunie atât pentru el, cât şi pentru echipa sa de consilieri.


Intră acum și în grupul de