Pentru UNPR Campulung Moldovenesc, faptele sunt singura moneda de lucru


Intră acum și în grupul de

Echipa UNPR de la Câmpulung Moldovenesc, coordonată şi condusă de Ovidiu Tudorici, preşedintele Organizaţiei Municipale a partidului, propune câmpulungenilor o echipă tânără, conştientă de responsabilitatea de a fi consilier local şi care doreşte să se pună în slujba cetăţenilor din respect pentru oraş şi pentru oameni.

„Avem o echipă de oameni foarte valoroşi cu care dorim să aducem plusul de valoare de care viitorul consiliu local are nevoie. UNPR doreşte să fie elementul de echilibru în consiliul local şi din acest motiv, a propus o echipă de oameni cu care oricând se poate discuta şi pe care se poate miza. Municipiul Câmpulung Moldovenesc are nevoie mai mult ca oricând de o viziune pentru a se putea dezvolta. Această viziune o puteţi regăsi la consilierii progresişti din Câmpulung Moldovenesc”, a declarat Ovidiu Tudorici.

Am trecut demult de capitolul promisiuni. Pe noi faptele ne confirmă

Liderul progresiştilor din Câmpulung Moldovenesc a arătat că în timpul întâlnirilor electorale pe care candidatul UNPR pentru primăria oraşului de la poalele Masivului Rarău, Ioan Alboi Şandru, împreună cu echipa sa de consilieri locali, le-au avut cu locuitorii din municipiu, aceştia din urmă au reclamat tot felul de probleme nerezolvate de actuala administraţie locală. Tudorici a exemplificat cu locuitorii din cartierul câmpulungean Bodea, care s-au plâns staff-ului de campanie al UNPR că o problemă simplă precum ridicarea unei grămezi de moloz care zăcea de ceva vreme pe una din aleile cartierului nu şi-a găsit rezolvarea. Progresiştii câmpulungeni au revenit ulterior în cartierul sus amintit cu utilaje proprii, un buldoexcavator şi un tractor cu remorcă, şi au ridicat molozul. „Am trecut demult de capitolul promisiuni. Pe noi faptele ne confirmă”, a ţinut să sublinieze Ovidiu Tudorici.


Intră acum și în grupul de