Gheorghe Flutur: „Conducerea PDL si-a depus mandatul. E o asumare in bloc a responsabilitatii”


Intră acum și în grupul de

UPDATE:

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisiile, joi, urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.

„Conducerea PDL şi-a depus mandatul. Scopul nostru este relansarea partidului şi găsirea soluţiilor pentru a răspunde electoratului de dreapta”, a declarat preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care a subliniat că a fost unul dintre susţinătorii depunerii mandatului conducerii partidului.

„E o asumare în bloc a responsabilităţii. Ca orice partid modern trebuie să-ţi asumi aceste responsabilităţi”, a spus Gheorghe Flutur.

Potrivit liderului democrat-liberal, PDL a dat dovadă de responsabilitate şi când şi-a asumat gestionarea României în criză, dar şi când a câştigat mai multe rânduri de alegeri şi trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi când obţine un rezultat modest în alegeri.

********************************************************************
Gheorghe Flutur cere demisia prim-vicepresedintelui Gheorghe Flutur de la varful PDL

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, liderul organizaţiei judeţene Suceava a partidului, a anunţat, joi, că va cere în şedinţa Colegiului Director depunerea mandatului conducerii partidului.

Reamintim că, marţi, Flutur a explicat în cadrul unei conferinţe de presă extraordinare că nu are nici un motiv să demisioneze de la conducerea PDL deoarece rezultatele obţinute de PDL Suceava sunt cele mai bune din ţară.

La două zile după conferinţa aceasta, Flutur cere demisia conducerii inclusiv a sa, care este prim-vicepreședinte al PDL la nivel naţional.


Intră acum și în grupul de