Avansarile in grad a doi membri din fosta conducere a CJ Suceava au starnit stupefactie in randul liberalilor suceveni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Avansările în grad a unor persoane din fosta conducere a administraţiei judeţene, fiind vorba aici de fostul ocupant al fotoliului de preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur şi unul dintre secunzii săi, Vasile Ilie, au stârnit stupefacţie în rândul liberalilor suceveni.

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de miercuri seară, Mihai Gâdea a prezentat o listă care conţine nume sonore din viaţa politică românească, avansate în diferite grade în Armată, de fostul ministru al Apărării Naţionale Gabriel Oprea. Potrivit antena3.ro, lista conţine nume de politicieni, foşti miniştri, primari, preşedinţi, jurnalişti, având ca apartenenţă politică PDL, printre aceştia numărându-se şi preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur şi vicepreşedintele Vasile Ilie, care au fost avansaţi la gradul de colonel, respectiv de locotenent-colonel.

În cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc pe parcursul zilei de joi la sediul PNL Suceava, Vasile Mocanu, consilier local şi ofiţer în rezervă a ţinut să afirme că cei doi suceveni avansaţi în grad cu siguranţă trebuie să facă parte dintr-o structură militară pe care nimeni nu o cunoaşte.

„Ca un cetăţean care a făcut serviciul militar şi cu grad de ofiţer în rezervă cunosc foarte bine că legea şi ştiu că nu există posibilitatea unor astfel de avansări decât în caz de război. Ori cineva a încălcat legea ori ei fac parte dintr-o structură militară pe care noi nu o cunoaştem şi urmează să aflăm şi noi acea structură”, a declarat Vasile Mocanu.


Intră acum și în grupul de