USL Suceava, pregatita pentru campania electorala pentru referendumul din 29 iulie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

USL Suceava este pregătită până în cel mai mic detaliu pentru a derula campania electorală privind referendumul din data de 29 iulie, când cetăţenii vor participa la vot pentru a decide dacă vor suspendare preşedintelui Traian Băsescu sau menţinerea lui în funcţie.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de luni, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declaratcă va fi o campanie electorală atipică de cele derulate de PDL cu afişaje pe toate gardurile şi podurile, una care se va axa în principal pe discuţii cu oamenii, pe explicarea importanţei acestui moment.

„Începând de la simpatizanţi, de la membrii simpli şi până la consilierii municipali, judeţeni, viceprimari şi primari, cu toţii suntem pregătiţi pentru campania electorală a referendumului. Va fi o campanie total diferită de cea clasică, ne dorim una în care să discutăm cu toţi sucevenii, să le explicăm importanţa momentului şi sper că şi alţii care sunt la fel ca noi şi gândesc pozitiv să facă acelaşi lucru în abordarea cu ceilalţi cetăţeni. Noi vrem să fim responsabili, nu să fim văzuţi afişaţi pe toate gardurile sau podurile din judeţ”, a declarat liderul social-democraţilor suceveni, Cătălin Nechifor.

În acelaşi timp, preşedintele PSD Suceava, care este şi şeful administraţiei judeţene a dorit să dea asigurări locuitorilor că nu va implica în nici un fel instituţia la conducerea căreia se află în campania electorală şi în alegerile din 29 iulie, deoarece nu vrea să distrugă normalitatea care începe să se instaureze la nivelul Consiliului Judeţean.

În ce priveşte acţiunile concrete la care vor participa USL-iştii suceveni, Cătălin Nechifor a amintit de mitingul de la Iaşi, care urmează a avea loc pe parcursul zilei de sâmbătă şi unde se preconizează că vor fi prezenţi circa 1.000 de membrii şi simpatizanţi de la Suceava, de la toate formaţiunile politice din Uniunea Social-Liberală.


Intră acum și în grupul de