Acasă Politica Parlamentarii Tiberiu Prodan si Dumitru Pardau, tinuti in suspans de liberali, care...

Parlamentarii Tiberiu Prodan si Dumitru Pardau, tinuti in suspans de liberali, care vor sa-i vada mai intai la treaba (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat, joi, că poziţia celor doi parlamentari PDL care au solicitat reintrarea în rândurile liberale, Tiberiu Prodan şi Dumitru Pardău, a fost discută la centrul partidului, dar până acum nu s-a luat o decizie clară.



„În ce priveşte venirea colegilor parlamentari sau a unor primari PDL în rândul liberalilor suceveni Delegaţia Permanentă a partidului nu a luat nici o decizie atâta vreme cât domniile lor până mai ieri luptau împotriva PNL-ului, iar acum îşi doresc să vină în rândul liberalilor, dar nu i-am văzut la muncă în interesul cetăţeanului, a judeţului Suceava sau până la urmă a partidului unde doresc să vină. Îi aşteptăm prima dată la treabă, să demonstreze că sunt capabili să urmărească un ţel, şi să lupte pentru el”, a spus Alexandru Băişanu, într-o conferință de presă.

Întrebat dacă în rândul primarilor democrat-liberali care şi-au exprimat interesul de a veni în PNL se află şi edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, liderul liberalilor suceveni a afirmat categoric: „Nu! Cum am mai afirmat şi în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, nu am făcut şi nu voi face nicio înţelegere cu Ion Lungu”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version