Acasă Politica PP-DD cere inlocuirea lui Adrian Artene din functia de consilier judetean

PP-DD cere inlocuirea lui Adrian Artene din functia de consilier judetean


Intră acum și în grupul de

Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) solicită Consiliului Judeţean Suceava înlocuirea lui Adrian Artene, fost vicepreşedinte al BPN al PP-DD şi fost preşedinte al organizaţiei PP-DD Suceava din funcţia de consilier judeţean cu un supleant de pe lista de candidaţi.

Preşedintele PP-DD Suceava, Tudor Traian, a transmis CJ Suceava o adresă potrivit căreia consilierul judeţean Adrian Artene, fost vicepreşedinte al BPN al PP-DD şi fost candidat la funcţia de preşedinte al CJ Suceava din partea acestui partid, a fost exclus din PP-DD, iar în consecinţă îşi pierde şi calitatea de consilier judeţean.



În adresă se menţionează că primul supleant de pe lista de consilieri judeţeni a PP-DD, Eusebiu Cristian Ţicu, a fost exclus şi el din partid, iar în funcţia de consilier judeţean urmează să fie validat următorul supleant, Cezar Cioată.

În argumentarea cererii, liderul PP-DD Suceava, a depus şi decizia Biroului Naţional de Coordonare al PPDD privind excluderea din partid a lui Adrian Artene, vicepreşedinte al BPN, motivată de încălcarea unui articol al Statului care prevede că pentru acţiuni sau inacţiuni ce au adus prejudicii partidului, în funcţie de gravitatea faptei, sancţiunea poate fi cea de excludere. Totodată, a fost depusă şi decizia BNC a PP-DD de excludere din partid a lui Ţicu Eusebiu Cristian.

Adrian Artene a fost preşedinte al PP-DD Suceava din 2011 şi a candidat pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava, dar şi pe lista de consilieri judeţeni. În judeţul Suceava PP-DD a obţinut în alegerile locale din vara acestui an trei consilieri judeţeni.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version