Baisanu: „PDL s-a reunit intr-un dormitor, iar USL a organizat ceva ce nimeni nu credea ca se poate” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Proaspăt întors de la manifestarea USL organizată la Bucureşti, pe Naţional Arena, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul dimineţii zilei de joi că Uniunea Social-Liberală şi-a arătat adevărata forţă, organizând ceva ce nimeni nu credea că ar fi posibil.

„Cei de la Partidul Democrat, zis şi Liberal, împreună cu susţinătorii europeni au fost vreo 700 într-un dormitor, iar noi am fost 70.000, toţi veniţi de bună voie şi nu aduşi cu arcanul reuşind să fim părtaşi la o manifestare politică deosebit de importantă prin care s-a transmis atât poporului român cât şi Uniunii Europene mesajul că noi românii suntem mai importanţi decât oricare dintre conducătorii acestei ţări”, a declarat Alexandru Băişanu.

Reuniunea USL de la Bucureşti a trezit în rândul conducerii liberale sucevene speranţa că există şanse tot mai mari că cele 14 colegii parlamentare din judeţul Suceava vor fi câştigate de candidaţii propuşi de Uniune.

„În ceea ce priveşte ideile năstruşnice ale unora, fie unguri, fie Traian Băsescu, privind federalizarea, le transmitem de aici de la Suceava să-şi pună pofta în cui. România nu e nici de împărţit, nici de vânzare, şi cât vom trăi noi românii pe acest pământ nu se va întâmpla lucrul acesta indiferent de ceea ce a promis Traian Băsescu ungurilor, fie din România, fie din Ungaria”, a conchis Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de