Peste 1.200 de delegati sunt asteptati la lansarea candidaturii deputatului PDL Ioan Balan pentru un nou mandat
Peste 1.200 de delegaţi sunt aşteptaţi vineri, în spaţiul în care a funcţionat fostul hypermarket Billa din cartierul Burdujeni, acolo unde deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, îşi lansează în mod oficial candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un nou mandat în Colegiul uninominal 2 pentru Camera Deputaţilor.

Potrivit parlamentarului democrat-liberal, la lansarea sa vor fi prezenţi liderul organizaţiei judeţene a PDL, Gheorghe Flutur, care candidează la Senat în Colegiul 2 Suceava, primarii din toate localităţile Colegiului 2 pentru Camera Deputaţilor, iar din partea conducerii centrale a partidului prim-vicepreşedintele Cezar Preda. De menţionat că Cezar Preda va transmite mesajul liderului naţional al PDL, Vasile Blaga, care nu poate fi prezent din cauza suprapunerii evenimentului de la Suceava cu Congresul Partidului Popular European de la Bucureşti. “Sunt mulţumit că am reuşit să fac ceea ce am promis în 2008. Totodată, sunt foarte bucuros că reprezint un colegiu în care toţi primarii sunt de aceeaşi culoare politică (n.r.PDL) şi care la alegerile locale din vara acestui an au scos cel mai bun scor politic din judeţ, peste 50% pentru preşedinte de Consiliu Judeţean şi peste 52% pentru primari. La lansare, vor participa în jur de 1.200 de delegaţi de pe fiecare secţie de votare, ştiut fiind faptul că PDL are ca organizaţie de bază organizaţia pe secţie de votare”, a declarat Bălan.

Ioan Bălan este primul candidat care se lansează în mod oficial în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Colegiul nr. 2 pentru Camera Deputaţilor cuprinde cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, oraşul Salcea şi comunele Pătrăuţi, Mitocu Dragomirnei, Adâncata şi Ipoteşti.

loading...