Acasă Politica Constantin Galan il acuza pe contracandidatul Orest Onofrei de practici securiste si...

Constantin Galan il acuza pe contracandidatul Orest Onofrei de practici securiste si fabricari de dosare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL pe Colegiul 6, Constantin Galan, l-a acuzat, joi, pe contracandidatul său democrat-liberalul Orest Onofrei de practici securiste şi fabricări de dosare în dorinţa de a scăpa de competitori încă dinainte de începerea luptei electorale. În cadrul unei conferinţe de presă, Galan a afirmat că victimă a căzut chiar el, dar până la urmă justiţia a fost corectă şi şi-a făcut datoria dându-i câştig de cauză.



Candidatul USL a mai afirmat că totul a pornit în momentul în care şi-a anunţat dorinţa de intra în bătălia pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie angajându-se în faţa electoratului că va câştiga alegerile cu peste 50%. “În zilele următoare, contracandidatul de la PDL a făcut anumite sondaje din care a reieşit că se află sub 30% şi s-a gândit să-mi fabrice un dosar pentru a mă scoate din cursă înainte de a participa într-o campanie electorală democratică. Şi-ar fi dorit probabil să fie singurul candidat”, a declarat Constantin Galan.

El a mai ţinut să-i transmită lui Orest Onofrei că lupta se dă în faţa electoratului şi nu prin ascultarea telefoanelor, fabricarea de dosare sau alte metode asemănătoare şi că îl aşteaptă la confruntări printre alegători.

Află din materialul video despre ce dosar este vorba.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version