Balan i-a convins pe primarii din colegiul sau sa creeze facilitati pentru tinerii care vor sa faca afaceri


Intră acum și în grupul de

Primarii localităţilor cuprinse în Colegiul 2 Burdujeni, în care deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, candidează pentru un nou mandat din partea ARD, vor crea facilităţi pentru tinerii care vor să facă afaceri.

Candidatul ARD, Ioan Bălan, a declarat că în urma discuţiilor pe care le-a avut cu fiecare dintre edilii-şefi din colegiul său electoral, aceştia au înţeles că tinerii trebuie ajutaţi să dezvolte afaceri de familie pentru a rămâne să asigure viitorul localităţilor lor. “Primarii vor gândi facilităţi pentru tineri cum ar fi asigurarea terenului necesar unei investiţii sau scutirea la plata impozitelor pentru o perioadă de timp. Ei au înţeles că nu au altă soluţie pentru a-i putea ţine pe tineri în localităţile lor care riscă să se depopuleze, ştiut fiind faptul că mulţi pleacă să câştige un ban în oraşele mari sau peste graniţă”, a spus Bălan.

El a mai arătat că în urma discuţiilor cu primarii din Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor a reieşit că principala problemă care trebuie rezolvată în perioada următoare este cea referitoare la “siguranţa zilei de mâine” a fiecărui cetăţean. “Am pornit de la asigurarea infrastructurii pentru fiecare localitate în parte, însemnând electricitate, apă, canalizare drumuri. Asta vine în completarea proiectului zonei metropolitane a Sucevei, zonă din care fac parte toate localităţile colegiului 2”, a subliniat deputatul-democrat liberal.

Bălan a amintit că în acest mandat a acordat sprijin pentru implementarea programelor de apă şi canal în majoritatea localităţilor din Colegiul 2, pentru crearea de infrastructură pentru şcoli, grădiniţe, cămine culturale, dispensare medicale în toate localităţile din colegiul său electoral, pentru proiectul rutei ocolitoare a Sucevei realizat în proporţie de 90%, pentru autorizarea Aeroportului Salcea în regim de aeroport internaţional şi pentru sprijinirea proiectului de dezvoltare a aeroportului.

Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor include cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, oraşul Salcea şi comunele Adâncata, Ipoteşti, Mitocu Dragomirnei şi Pătrăuţi.


Intră acum și în grupul de