Ioan Balan a inceput in forta campania “din poarta in poarta” prin Colegiul 2, alaturi de presedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, care candidează din partea lui ARD pentru un nou mandat de parlamentar a demarat, vineri dimineaţă, în forţă campania electorală “din poartă în poartă” prin localităţile arondate Colegiului 2. Însoţit în periplu de preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, prima pe lista echipei de campanie a fost comuna Mitocu Dragomirnei.

La startul care s-a dat din faţa sediului organizaţiei ARD Suceava din cartierul Burdujeni al municipiului reşedinţă de judeţ a ţinut să fie prezent şi primarul Ion Lungu.

“Am venit cu plăcere să fiu alături de Ioan Bălan acum când porneşte într-un tur de forţă prin toate localităţile Colegiului nr. 2. Trebuie spus foarte clar că este vorba despre un respect faţă de locuitorii de acolo chiar dacă el a trecut adeseori pe acolo, nu ca alţii din patru în patru ani şi spun cu toată sinceritatea că Ioan Bălan este un parlamentar care îşi face datoria”, a spus Ion Lungu.

Ioan Bălan a declarat că la Mitocu Dragomirnei există mai multe exemple care demonstrează eforturile depuse pentru acest colegiu în mandatul anterior şi nu vrea el să vorbească despre ceea ce a făcut, ci îşi doreşte ca oamenii din comună că facă acest lucru.

“Dacă tot vorbeam de parteneriate între deputatul Ioan Bălan şi primarii localităţilor arondate Colegiului 2, puteţi vedea aici un exemplu concret că lucrurile s-au mişcat şi s-au mişcat bine. Mă bucur că vremea ţine cu noi şi vom avea posibilitatea să trecem pe la fiecare locuitor pe la poartă şi să vedem dacă primim mulţumiri sau reproşuri, dar sunt convins că în 9 decembrie, echipa Gheorghe Flutur: senator – Ioan Bălan:deputat va fi cea câştigătoare”, a mai adăugat parlamentarul sucevean.

Prezent alături de candidatul pentru un nou mandat de deputat în Colegiul 2, primarul comunei, Dănuţ Solcan, a ţinut să afirme că orice edil şef al vreunei localităţi din judeţul Suceava care a lucrat în echipa lui Flutur şi Bălan nu a avut decât de câştigat, iar locuitorii din Mitocu Dragomirnei nu au avut decât beneficii în ultimii patru ani, iar printre exemple se numără şi investiţiile de miliarde de lei vechi realizate în timp record printre care se numără un dispensar în comună, un pod rutier, drumuri modernizate şi unităţile educaţionale modernizate.

“Aveţi, astăzi, imaginea unei echipe care la startul de campanie la Mitocu Dragomirnei vine să stea de vorbă cu oamenii din casă în casă şi despre ceea ce s-a făcut şi despre ceea ce ne dorim să facem. Am fost alături de ei şi la greu şi la bine, iar oamenii îşi aduc aminte. Le cerem acum un vot pe 9 decembrie pentru ca Mitocu Dragomirnei să continue dezvoltarea, să devină un pol turistic important în acest colegiu şi contez pe oamenii din această localitate că vor da votul celor care le-au întins o mână şi au făcut ceva pentru ei”, a declarat candidatul ARD la Senat, Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de