Lansarea candidatilor USL pe zona Gura Humorului a avut loc la Hotel Toaca Bellevue


Intră acum și în grupul de

Lansarea candidatilor USL pe zona Gura Humorului a avut loc la Hotel Toaca Bellevue, in prezenta a peste 800 de persoane. Evenimentul a fost organizat de Marius Ursaciuc, primarul orasului Gura Humorului.

Marius Ursaciuc a lansat cu acesta ocazie și o nouă băutură denumită ”Afinata USL de Humor” care, conform etichetei prezente pe sticla de 1 litru, ”dezleaga limbile, leaga prietenii, modifica prezentul si indulceste viitorul. Afinata se bea pana pe 9 decembrie!”

Marius Ursaciuc, primarul orasului Gura Humorului:

“Suntem aici ca nu ne este bine si nutrim speranta ca se va intampla o minune. Ne punem in candidatii nostru speranta. Din pacate, ramanem cu dezamagiri de foarte multe ori. Ne ducem la vot pentru un viitor mai bun. La Humor e ceata, dar dupa lansarea candidatilor USL va rasari sigur si soarele.

Multumesc primarilor care indiferent de culoare politica sunt aici. Multumesc primarilor din Frasin, Manastirea Humorului Stulpicani, Ostra, Vama si Capu Campului.

Avem noroc ca zona de munte sa poata avea 2 deputati si un senator. Nu mai vrem parlamentari care sa vina din cand in cand aici. Am avut pana acum un exemplu in parlamentarul de Humor. Ei trebuie sa stie ce vrem noi de la parlamentarul nostru. Sa fie un ajutor de primar. Nu trebuie sa faceti proiecte, ci sa ne ajutati.”

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava:

“Multi nu inteleg ce se intampla azi la Humor. Aici este normalitatea de care avem nevoie. Asta inseamna sa poti da binete, sa vorbesti cu oameni care au fost alesi de oameni sa reprezinte interesele comunitatilor. E momentul sa dam semnalul unitatii sucevenilor indiferent de culoarea politica.

cred ca mai buna zona pentru a da semnalul normalitatii in judet nu putea fi. Patru ani a fost cu adevarat ceata intre putere si opozitie. Am incercat sa discut ca parlamentar cu primarii, dar tot timpul trebuia sa ne ascundem. Azi, de la Humor, luam trenul catre o noua guvernare cu o garnitura USL puternica.”

Dumitru Pardau, candidatul USL la Senat in Colegiul 9 Vatra Dornei:

“Va rog sa luati in calcul castigarea alegerilor cu un scor bun ca sa nu existe dubii cine va fi premier. Trebuie sa avem liniste 4 ani de aici inainte.”

Marius Ursaciuc: “Noi sprijinim o echipa si nu sprijinim oameni. Vom fi echipa atunci cand vom demonstra tuturor ca echipa inseamna victorie.”


Intră acum și în grupul de