Vasile Blaga despre primarul PDL, Ion Lungu: ”Este golan de golan. Il vom exclude noi daca nu o face Gheorghe Flutur!”


Intră acum și în grupul de

Presedintele PDL, Vasile Blaga, declarat luni seara, la un post de televiziune central că primarii democrat-liberali care susţin candidaţi ai USL la alegerile parlamentare sunt “golani de golani”, iar dacă preşedinţii de organizaţii nu îi vor exclude din partid, atunci îi va da el afară.

,,Am văzut şi la noi primari de ai noştri acum pe scenă cu candidaţii USL-ului, pentru că acum se vede de fapt cine ţine la partidul acesta. Golani de golani şi le transmit şi pe această cale, că eu am vorbit cu preşedinţii organizaţiilor respective: dacă nu îi daţi vor afară îi dau eu afară din partid. Nu au ce căuta în partidul nostru acum când ne este greu, primarul din Suceava (Ion Lungu, n.r.), să nu se supere domnul Flutur ( Gheorghe Flutur, preşedintele PDL Suceava n.r.), şi chiar dacă se supără cu atât mai bine, îl văd pe o altă scenă şi nu îl văd afară din partid. Păi nu se poate, nu se poate când ne este greu”, a spus Vasile Blaga, intr-o emisiune la B1 Tv.

În judetul Suceava, mai multi primari PDL si-au anuntat sustinerea pentru candidati ai USL la alegerile parlamentare.

Astfel, primarul Sucevei, PDL-istul Ion Lungu a anuntat ca il sprijina pe presedintele PNL Suceava, Alexandru Băișannu pentru a ajunge deputat, asta in detrimentul candidatului ARD, actualul deputat PDL, Sanda Maria Ardeleanu, in timp ce primarul PDL de Vatra Dornei si-a anuntat sprijinul pentru deputatul Dumitru Pardau si Neculai Bereanu (candidat USL pentru Senat). Totodata, primarul PDL al orasului Frasin, Marinel Bălan, împreună cu toata echipa lui de consilieri sustine candidatii USL, dar si primarii PDL din Vama, Ciprian Porumbescu si Capu Campului au anuntat ca sprijina candidaturile USL.

Daca organizatia PDL Suceava va exclude din partid primarii vizati de atitudinea pro-USL, este posibil ca numarul aleșilor locali democrat-liberali, 59 cât aveau după alegerile locale din iunie, să se reducă la jumătate.


Intră acum și în grupul de