Acasă Politica Inima locuitorilor din Ipotesti bate in ritm cu inima ARD (VIDEO)

Inima locuitorilor din Ipotesti bate in ritm cu inima ARD (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul Ioan Bălan, candidatul ARD pentru un nou mandat în Colegiul 2 a fost prezent vineri, alături de Gheorghe Flutur, angajat în lupta electorală pentru un fotoliu de senator în Parlamentul României, în localitatea Ipoteşti, judeţul Suceava.

Cei doi au încercat să vadă care sunt aşteptările oamenilor de la candidaţii lor şi le-au prezentat acestora proiectele pe care şi le propun să le ducă la îndeplinire dacă vor fi aleşi în mandatul 2012 – 2016. Candidaţii ARD au fost aşteptaţi chiar de primarul localităţii, Dumitru Corjuc, care a ţinut să asigure echipa formată din Ioan Bălan şi Gheorghe Flutur că va fi votată şi la alegerile din 9 decembrie şi că inimile ipoteştenilor bat în ritm cu inima ARD.



“Astăzi, ne aflăm la Ipoteşti, într-o comună în care la toate alegerile de până acum am reuşit un scor electoral deosebit. Noi, astăzi, ne aflăm din nou în această localitate pentru a discuta cu oamenii şi pentru a le oferi asigurări că şi de acum înainte, vom fi alături de ei şi de primarul localităţii, atât eu cât şi Gheorgeh Flutur, pentru a continua parteneriatul început de noi cu administraţia locală din Ipoteşti şi pentru a realiza noi proiecte, noi investiţii necesare comunei. Vreau, totodată, să-i asigur pe locuitorii de aici că de data aceasta, voi începe mandatul cu mult mai multă experienţă decât pe cel din 2008”, a subliniat Ioan Bălan.

De cealaltă parte, Gheorghe Flutur a ţinut să afirme că în Ipoteşti au fost implementate multe proiecte, dar că în ciuda acestui lucru, mai sunt încă multe de realizat.

“O comună de la poalele oraşului Suceava unde împreună cu deputatul Ioan Bălan şi cu implicarea permanentă a primarului localităţii s-au făcut multe lucruri bune. Mai sunt încă proiecte de realizat deoarece aici oamenii sunt muncitori şi este o comună unde se construieşte mult, iar populaţia are nevoie de apă curentă şi canalizare, de drumuri şi multe altele. Eu vreau să le mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat până acum şi să-i asigur de respectul şi implicarea noastră directă şi pe viitor în tot ceea ce vrem să facem în această localitate, în Lisaura sau în Tişăuţi”, a declarat candidatul pentru un fotoliu de senator, Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version