Acasă Politica Oamenii din localitatile Patrauti si Adancata i-au asigurat pe candidatii ARD pentru...

Oamenii din localitatile Patrauti si Adancata i-au asigurat pe candidatii ARD pentru Parlamentul Romaniei ca vor avea tot sprijinul lor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Localităţile sucevene Pătrăuţi şi Adâncata, au fost pe parcursul zilei de duminică gazdele candidaţilor ARD pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, Ioan Bălan pentru încă un mandat de deputat în Colegiul 2 şi Gheorghe Flutur pentru un fotoliu de senator.

Prima dintre comunele alese a fost Pătrăuţi unde de altfel se înregistrează şi o comunitate puternică de rromi, mulţi dintre aceştia dorind să fie prezenţi la întâlnirea cu cei doi pentru a cunoaşte intenţiile lor cu privire la dezvoltarea viitoare. Toţi participanţii au fost întâmpinaţi chiar de primarul localităţii, Vasile Breabăn, care i-a rugat pe cei prezenţi să-i ofere în Parlamentul României o echipă care să-i asculte cererile şi mai mult de atât care să facă tot ceea ce poate pentru rezolvarea acestora pentru ca şi Pătrăuţiul să se ridice la nivelul comunelor învecinate.



La rândul său, deputatul Ioan Bălan i-a asigurat pe locuitorii comunei că una dintre priorităţile lui în viitorul mandat va fi cel al ridicării zonei la standarde europene, în care oamenii să beneficieze de canalizare, de drumuri astfaltate ori betonate şi cel mai important de locuri de muncă prin atragerea de investitori.

„Vreau ca în mandatul următor ca Pătrăuţi să se înscrie în standarde europene. Par vorbe în vânt spuse în campanie electorală dar chiar cred în vorbele astea şi mărturie stau localităţile apropiate unde în acest mandat m-am implicat, unde am văzut un primar care şi-a dorit foarte mult să lase ceva pentru comunitate iar noul primar al dumneavoastră asta vrea. Obligaţia noastră acum, a parlamentarilor, eu Ioan Balan ca deputat şi Gheorghe Flutur senator, este de a-l sprijini pentru a realiza tot ce îşi doreşte pentru că atunci când vom veni din nou în faţa dumneavoastră să putem merge pe drumuri asfaltate sau betonate, să curgă apa la robinete în case dacă vrem civilizaţie şi mai ales cel mai important lucru din acest Colegiu este canalizarea” le-a spus oamenilor Ioan Bălan.

De partea cealaltă, candidatul ARD pentru un fotoliu de senator, Gheorghe Flutur, a ţinut să le amintească oamenilor de ralizările pe care echipa Flutur – preşedinte de CJ Suceava şi Ioan Bălan deputat le-a făcut în perioada mandatului său la conducerea administraţiei judeţene şi le-a mulţumit locuitorilor pentru votul acordat în alegerile locale la Pătrăuţi „aici unde am obţinut un scor foarte bun dar nu a fost să fie şi nu din cauza voastră ci a celor 20.000 de voturi furate şi mai ales a trădătorilor de printre noi aşa cum a fost şi Eugen Uricec” după cum a spus Gheorghe Flutur asistenţei. Fostul preşedinte al CJ Suceava le-a solicitat pătrăuţenilor un vot pe 9 decembrie şi pentru ca judeţul Suceava să nu fie transferat la Iaşi, să nu devină aşa cum a ajuns Dorohoi, un oraş fără personalitate juridică şi pentru ca el să fie capitala unei regiuni pentru a putea continua proiectele de dezvoltare.

„Dumneavoastră veniţi la întâlniri şi vă întrebaţi, oamenii politici ce pot să facă pentru noi? Oamenii politici şi mai ales parlamentarii aleşi pe vot uninominal trebuie să flancheze primarul unei localităţi şi să-l ajute iar când vorbim de ajutat în primul rând din punctul meu de vedere este vorba de locuri de muncă şi aici e vorba şi pentru persoanele de etnie rromă pentru că şi ei sunt harnici şi mulţi dintre ei ar lucra numai să aibă unde. Aşa cum în alte judeţe au început să vină investitori acelaşi lucru trebuie să se întâmple şi în Suceava” a declarat Gheorghe Flutur.

• Candidatii ARD primiti cu aplauze la scena deschisa in localitatea Adancata

În localitatea Adâncata, judeţul Suceava, candidaţii ARD pentru Parlamentul României au fost primiţi de locuitori cu aplauze la scenă deschisă. Atât Gheorghe Flutur cât şi deputatul Ioan Bălan le-au mulţumit acestora pentru încrederea acordată în mandatul anterior şi votul oferit la alegerile locale unde candidaţii democrat-liberali angajaţi în lupta electorală au câştigat. Cel mai bun exemplu este noul edil şef al comunei, Viorel Cucu, care i-a asigurat pe cei doi de întregul sprijin, susţinere de care este sigur că o vor primi şi din partea alegătorilor din localitate pe data de 9 decembrie.

“Am avut întotdeauna un sprijin atât din partea lui Gheorghe Flutur cât mai ales şi din partea lui Ioan Bălan şi dacă vreau să fac o schimbare în bine în această comună am acum nevoie să mă sprijiniţi dumneavoastră, să-mi oferiţi o echipă la Bucureşti pe care să mă pot baza şi de la care să primesc ajutorul necesar” le-a spus Viorel Cucu celor prezenţi.

Ioan Bălan, candidat pentru un nou mandat de deputat le-a amintit oamenilor despre ceea ce s-a făcut până acum dar a ţinut totodată să afirme că mai este încă mult de lucru. În acelaşi timp candidatul ARD a refuzat să le facă oamenilor “promisiuni că dacă îi vor da votul va face sau se va întâmpla nu ştiu ce, aşa cum nu a făcut-o niciodată” dar a afirmat că se va apleca cu şi mai mare atenţie asupra localităţii Adâncata în viitorul mandat pentru ca parteneriatul început cu primarul comunei să schimbe cu adevărat lucrurile în bine şi în această localitate.

“Vreau şi obligaţia noastră ca parlamentari este să vă facem şi pe voi mândri că sunteţi cetăţeni ai comunei Adâncata şi să fiţi mândri că ne-aţi ales pentru a vă reprezenta. Vreau ca peste patru ani să vin în faţa dumneavoastră şi să vorbesc cu dumneavoastră aşa cum se întâmplă prin alte localităţi din Colegiul 2 şi care îmi spun despre multele realizări. Toate aceste lucruri se pot face doar dacă aveţi un primar bun, ceea ce este, şi dacă are un sprijin în spate. Pentru patru ani de zile v-ati ales primarul, acum mai trebuie ca pe 9 decembrie să închideţi cercul realizând acest parteneriat care funcţionează ireproşabil între Viorel Cucu edil şef, Ioan Bălan deputat şi Gheorghe Flutur senator” a declarat Ioan Bălan.

Candidatul pentru un fotoliu de senator, Gheorghe Flutur, le-a explicat celor prezenţi de ce îşi doreşte să ajungă în Parlamentul României, de ce a ales să intre în lupta electorală pentru alegerile din decembrie afirmând că nu vrea acest lucru “deoarece a aflat că se doarme foarte bine în Senat” ci pentru a continua să aducă bani în judeţul Suceava şi pentru a finaliza procesul de modernizare, multele proiecte de care e nevoie, începute de el pe când era preşedintele Consiliului Judeţean şi blocate de actuala conducere.

“I-am văzut mai nou pe candidaţii USL că umblă şi fac analizele la oameni prin diferite locuri, le i-au tensiunea. Chiar i-am zis într-o zi lui Mârza într-o zi: măi, ştiţi cum sunteţi voi, după ce tot voi le-aţi urcat tensiunea la oameni acuma tot voi le-o măsuraţi! Analizele trebuie făcute la spital şi nu pe oriunde în campanie electorală” a declarat Gheorghe Flutur adăugând: “Transmiteţi-le că Flutur s-a trezit şi începe bătălia! Ceau făcut până acuma pentru Suceava? au venit să se pozeze cu Spitalul Judeţean făcut de mine? Adică aştia au plagiat şi când şi-au făcut teza de doctorat şi acum văd că plagiază şi în campania electorală! Fură lucrările făcute de noi! Trebuiau măcar să pună ghilimele”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version