Liderii nationali ai USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Dan Constantin au fost la Suceava să susțină candidatii USL pentru Parlamentul României


Intră acum și în grupul de

Judetul Suceava a fost vizitat la finele săptămânii trecute de liderii naționali ai PSD, PNL și PC, Victor Ponta, Crin Antonescu și respectiv Daniel Constantin, cei trei aflandu-se în campanie electorală de susținere a candidatilor USL Suceava in cursa pemtru alegerile parlamentare.

Mitingul USL de la Suceava a avut loc în Casa Culturii din municipiul reședință de județ unde au fost prezenti peste 1.000 de sustinatori și membri ai USL.
Mesajul liderilor centrali ai USL a fost unul cat se poate de clar pentru membrii si sustinătorii candidaților la alegerile parlamentare: fiecare vot conteaza extrem de mult.

Tandemul Ponta-Antonescu a sunat mobilizarea pentru toate organizatiile din judet si au cerut membrilor de partid să lase deoparte orgoliile, de orice natură ar fi acestea, pentru a putea scoate un scor care să le poată conferi celor din USL, o majoritate confortabilă în Parlament.

In cursul zilei de sâmbătă Victor Ponta a fost la Fălticeni la un miting electoral unde au fost prezenti candidatii USL, Ovidiu Dontu, pentru Senat și Ioan Stan si Eugen Uricec pentru Camera Deputatilor, pentru care premierul României și-a manifestat tot sprijinul său.

Crin Antonescu a fost, în paralel, la un miting electoral organizat la Gura Humorului unde si-a anunțat intreg sprijinul pentru Neculai Bereanu, candidat la Senat și Dumitru Pardău și R. Surugiu pentru Camera Deputatilor.


Intră acum și în grupul de