Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a inceput campania „din usa in usa”


Intră acum și în grupul de

Campania “din uşă în uşă” a deputatului Sanda-Maria Ardeleanu, care candideaza din partea ARD pentru un noun mandat în Colegiul nr. 1 Suceava a început, simbolic, pe una dintre cele mai frumoase străzi ale municipiului, strada Cernăuţi.

Insotita de un grup de susţinători, tineri, pensionari, consilieri locali, Sanda-Maria Ardeleanu a bătut, pe parcursul zilei de sâmbătă, în poarta fiecărui locuitor al străzii Cernăuţi, străzii Dealului, străzii Bogdan Vodă, străzii Ştefan O. Iosif, dialogând cu oamenii şi prezentându-le obiectivele sale pentru un nou mandat de deputat. Şi duminică, deputatul şi-a continuat campania “din uşă în uşă” în zona Zamca. Sanda-Maria Ardeleanu a oferit fulare, brelocuri şi calendare, schimbând opinii cu toţi cei cu care s-a întâlnit.

“Am fost primiţi cu multă căldură de sucevenii de pe strada Cernăuţi, din zona Zamca. Ca şi în celelalte cartiere ale Sucevei, am discutat şi am dorit să le vin în sprijin cu soluţii reale la nevoile lor. Am fost înconjurată de un grup de tineri inimoşi care, împreună cu mine, garantează că vrem să facem din Suceava o capitală de regiune de ţinută europeană. Am reuşit să câştigăm încrederea celor cu care am intrat în contact şi vreau să bat la uşa cât mai multor suceveni în această a doua jumătate de campanie pentru a le transmite mesajul meu. Le mulţumesc tuturor celor care au avut disponibilitatea de a vorbi cu noi”, a declarat candidatul ARD pentru un fotoliu de deputat in Colegiul 1 Suceava.


Intră acum și în grupul de