Ovidiu Iane s-a intalnit cu cateva sute de alegatori din Solca, Vicovu de Sus, Sucevita si Brodina


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 7 Vicov – Solca, Ovidiu Iane, s-a întâlnit recent cu cetăţenii din patru localităţi cuprinse în colegiul pe care vrea să îl reprezinte în Parlamentul României, respectiv oraşele Solca şi Vicovu de Sus şi comunele Suceviţa şi Brodina.

Locuitorii din Solca au venit în număr mare la întâlnirea cu candidatul USL, la care a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. Oamenii s-au plâns de modul netrasparent în care primarul din această localitate gestionează banii comunităţi şi de calitatea apei potabile. Locuitorii din Solca şi-au exprimat sprijinul clar pentru USL şi Ovidiu Iane, menţionând că “contracadidatul de la PDLARD a fost prezent în Solca doar când firma dumnealui a transportat la fier vechi fabrica de bere”.

Cei prezenţi la întâlnirea cu Ovidiu Iane au primit asigurări că viitorul Guvern USL şi Consiliul Judeţean Suceava vor trata în mod corect toate primăriile din judeţ în ceea ce priveşte alocările de fonduri, dar şi că instituţiile statului abilitate să verifice cheltuirea banului public îşi vor face datoria.

O altă întâlnire electorală a avut loc în Suceviţa, la care au participat peste 100 de locuitori, primarul comunei, Dorin Pînzar, fostul primar Ioan Onufrei şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor. În cadrul discuţiilor, oamenii i-au adus la cunoştinţă candidatului USL pentru funcţia de deputat „numeroasele abuzuri şi erori legislative din fosta guvernare USL”.

De asemenea, la întâlnirea electorală din Brodina la care au participat aproximativ 150 de locuitori ai comunei, Ovidiu Iane le-a transmis acestora că “rolul unui parlamentar, pe lângă cel de a vota legile, este de a deschide uşile la Bucureşti pentru proiectele importante, care nu ţin neapărat de Consiliul Judeţean şi care stau blocate pe masa unor agenţii sau ministere”.

Nu în ultimul rând, peste 200 de alegători au fost prezenţi în oraşul Vicovu de Sus la întâlnirea cu Ovidiu Iane. În cadrul întâlnirii, primarul Gheorghe Schipor l-a prezentat pe Ovidiu Iane alegătorilor din acest oraş, asigurându-l pe candidatul USL de tot sprijinul său. Gheorghe Schipor a arătat că timp de trei ani, oraşul Vicovu de Sus a primit doar 11 miliarde de lei vechi de la fosta conducere PDL a Consiliului Judeţean, „adică tot atât cât a primit în ultimele şase luni de când la conducerea administraţiei judeţene este domnul Cătălin Nechifor”.


Intră acum și în grupul de