Candidatul USL Gavril Mirza a preluat problemele oamenilor din fiecare localitate din colegiul sau


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL pentru un fotoliu de deputat în colegiul nr. 3 Cajvana, senatorul PSD Gavril Mîrza, consideră că întâlnirile cu alegătorii din colegiul în care candidează au constituit „un lucru extraordinar”, precizând că a preluat problemele oamenilor din fiecare localitate, acestea trebuind să-şi găsească rezolvare în următorul mandat de deputat.

Mîrza s-a întâlnit pe parcursul acestei campanii electorale cu peste 14.000 de alegători din toate localităţile zonei pe care vrea să o reprezinte în Parlamentul României.

În cursul zilei de joi, candidatul USL s-a întâlnit cu alegătorii din localităţile Dărmăneşti, Măriţei şi Dănila. Mîrza a precizat că în discuţiile purtate cu oamenii aceştia s-au declarat nemulţumiţi de nivelul de trai, de cuantumul pensiilor care este total insuficient pentru a acoperi cheltuielile de zi cu zi, iar agricultorii au reclamat preţul mare al motorinei şi faptul că primesc subvenţiile cu întârziere. Gavril Mîrza a adăugat că o problemă deosebită semnalată de locuitorii din cele trei localităţi este cea a tinerilor care se întorc din străinătate şi nu reuşesc să-şi găsească un loc de muncă. În acest sens, candidatul USL pentru funcţia de deputat în colegiul nr. 3 Cajvana a subliniat că una dintre priorităţile sale şi ale USL este ducerea la îndeplinire a proiectului „România puternică”, proiect care are ca scop principal relansarea economică a ţării, şi implicit a judeţului Suceava, şi crearea de noi locuri de muncă.

De precizat că locuitorii din Dărmăneşti, Măriţei şi Dănila au apreciat realizările realizările în plan administrativ din perioada în care Gavril Mîrza a condus Consiliul Judeţean Suceava. La rândul său, Gavril Mîrza a spus că va fi în continuare alături de locuitorii comunei Dărmăneşti, iar în calitate de deputat va sprijini realizarea mai multor proiecte, respectiv alimentarea cu apă potabilă şi canalizarea, construcţia unei săli de sport în satul Dărmăneşti şi a unei grădiniţe în satul Măriţei, precum şi extinderea reţelei de alimentare cu energie electrică în Dărmăneşti şi Călineşti. Candidatul USL a mai spus că tot în această comună se impune cu acuitate reabilitarea drumului judeţean 209 A Dărmăneşti – Siret în zona afectată de alunecările de teren.

„Vă doresc din suflet ca anul care vine să fie mult mai bun. Să vă dea Dumnezeu înţelepciunea să-i votaţi pe cei în care aveţi încrederea că vă vor conduce către un viitor mai bun. De modul în care veţi vota depinde ce se va întâmpla în România în anul viitor şi în anii care vor urma”, le-a transmis Gavril Mîrza locuitorilor din Dărmăneşti, Măriţei şi Dănila.


Intră acum și în grupul de