Membrii staff-ul de campanie al deputatului Sanda-Maria Ardeleanu: „Suntem intrigati de gesturile lui Stefan Alexandru Baisanu”


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presa

La ceremonia militară închinată zilei de 1 Decembrie, din centrul Sucevei, domnul Ștefan Alexandru Băișanu s-a manifestat prin cuvinte de descurajare și intimidare la adresa unor membri ai staff-ului Sandei-Maria Ardeleanu. Acesta a fost deranjat de emisiunea la care deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a participat alături de o parte a echipei de campanie pe un post de televiziune local. Astfel de gesturi și mesaje ale domnului Ștefan Alexandru Băișanu trădează faptul că acesta este panicat.

Este posibil ca o astfel de reacție să vină ca urmare a faptului că domnul Băișanu este părăsit de marea majoritate a liberalilor și a social-democraților care au informatii despre rezultatele unor sondaje de opinie nefavorabile acestuia. De asemenea, domnul Băișanu este deranjat și de întrebările privind poziția lui față de campania de strângere de semnături pentru proiectul “Suceava-capitală de regiune” și de cele referitoare la proveniența sumelor de bani din cele două campanii electorale.

Îi sugerăm domnului Ștefan Alexandru Băișanu să fie calm și să facă o campanie civilizată așa cum demagogic cerea la începutul campaniei electorale și să înceteze să amenințe contracandidații și membrii staff-urilor acestora pentru că oricum sucevenii știu cine este și nu îl vor trimite în Parlament.

Biroul de presă al deputatului Sanda-Maria Ardeleanu


Intră acum și în grupul de