Ioan Balan: „Sunt fericit ca in acest mandat am reusit sa fac tot ce am promis in 2008 si chiar mai mult de atat” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Candidatul ARD pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul României pe Colegiul 2 Suceava, Ioan Bălan, a ales pe parcursul zilei de miercuri să fie din nou printre locuitorii din cartierul Burdujeni al municipiului reşedinţă de judeţ.

Alături de Ioan Bălan s-a aflat şi primarul Sucevei, Ion Lungu, care a vrut astfel să gireze din nou, dacă mai era nevoie, pentru deputatul democrat-liberal cu sprijinul căruia a reuşit în ultimii patru ani să facă multe lucruri bune în Burdujeni, un cartier care se poate lăuda că arată cel puţin la fel, dacă nu chiar mai bine, decât oricare altul din municipiul Suceava.

„Astazi, Burdujeniul nu se diferă cu nimic faţa de alt cartier al municipiului şi s-au făcut multe lucruri bune, aici dacă, discutăm de şcoli, grădiniţe, parcuri, străzi modernizate ori locurile de parcare, lucruri realizate cu sprijinul deputatului Ioan Bălan pe care l-am avut întotdeuna aproape şi sunt sigur că şi în noul mandat acest parteneriat va da roade. Vreau să-l felicit în primul rând pe Ioan Bălan pentru faptul că a fost permanent prezent printre locuitorii acestui cartier şi fac un apel către cetăţenii din Burdujeni ca pe 9 decembrie să dea un vot pentru deputatul Ioan Bălan”, a declarat Ion Lungu.

La rândul său, candidatul ARD pentru un nou mandat în Camera Deputaţilor a ţinut să mulţumească tuturor cetăţenilor care i-au acordat încrederea până acum, oferindu-i posibilitatea să-şi îndeplinească toate promisiunile făcute faţă de ei.

„M-am întâlnit cu foarte mulţi oameni în această campanie electorală cu care am discutat şi le multumesc tuturor că au înţeles necesitatea acestui parteneriat dintre primarul unei localităţi şi parlamentar, în cazul de faţă deputatul Ioan Bălan, şi am reuşit în acest mandat prin prestaţia pe care au avut-o edilii localităţilor din Colegiul 2 să mă descarc de promisiunile făcute în 2008. Sunt fericit că am reuşit să fac tot ceea ce am promis şi chiar mai mult de atât. Acum, la final de campanie, îi rog pe locuitori ca pe data de 9 decembrie să se prezinte în faţa urnelor şi să ofere un vot lui Ioan Bălan – deputat şi Gheorghe Flutur – senator”, a declarat Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de